Teška tuga! Ujak četvoro dece koja su stradala u požaru u Novom Sadu pokušao da ih spasi na svoj 18. rođendan

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

"Umirali su mu maltene pred očima... Eto, tako će da "slavi" punoletstvo"

Danijela A. (29) i Maju S. (23) i njihovo četvoro dece starosti 2, 4, 5 i 7 godina iz požara je, kako saznaje naš reporter na licu mesta, pokušao da spasi ujak koji danas puni 18 godina. Pomogle su mu komšije, ali, na žalost bezuspešno.

"Jadan dečko, pokušao je da ih izvuče kroz rupu, ali nije uspeo. Pomogle su mu komšije, ali sve se završilo kobno. Umirali su mu maltene pred očima... Eto, tako će da "slavi" punoletstvo. Teška, teška tragedija. Bilo je mučno gledati sve to", rekle su nam komšije.

Sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu, odnosno, na punjenje.

Porodica je objavljivala fotografije skutera na svojim profilima na mrežama, a na jednoj, ovoj koju smo priložili, se vidi kako je uključen na struju dok se puni.

Kako su nam ispričale skrhane komšije, nakon što je plamen primećen svi su pojurili da pomognu, pa su čak pokušali da razbiju i zid.

Naime, kuća u Ulici Đorđa Dere, u kojoj je buknuo plamen imala je samo jedan prozor, ali taj prozor se naslanjao na zid groblja zbog čega ga nije bilo moguće otvoriti.

- Sve smo pokušali, lupali smo, uzeli smo alat i pokušali zid da razbijemo da bismo ih izvukli - pričaju u dahu komšije nesrećne porodice pokazujući nam na rupu koju su uspeli da probiju.

Fotografije sa lica mesta su i više nego potresne. Rupa koju su ljudi uspeli da probiju u nadi da će spasiti porodicu je vidna. Njihov trud, na žalost, nije uspeo da spasi živote.

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA