Pohapšeni svi učesnici brutalne tuče u Novom Pazaru: Sukob izbio zbog devojke, završio se krvavo

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Pripadnici Interventne jedinice novopazarske policije pronašli su i priveli sve učesnike učesnike brutalne tuče koja se noćas dogodila u Novom Pazaru.

- Prema najnovijim saznanjima, identifikovani su osumnjičeni S.B., A.P., i E.Z., koji su ušli u sukob zbog ranije nesuglasice oko devojke jednog od osumnjičenih, potvrđeno je za agenciju RINA.

Prema izjavama očevidaca, situacija je izmakla kontroli, a u tuči su povređena tri lica, od kojih je jedan mladić zadobio ubodnu ranu u predelu grudnog koša. Svi povređeni su hitno prevezeni u Opštu bolnicu Novi Pazar, gde im je ukazana neophodna medicinska pomoć.

Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog incidenta, a očekuje se da će protiv osumnjičenih biti podnete krivične prijave.

Stanje mladića koji je uboden u grudni koš i dalje je neizvesno.

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    23. avgust 2024 | 01:50

    U Novom Pazaru nema nikakvog reda. Ama baš nikakvog ni u čemu. Na trotoaru su automobili,na ulici ljudi,pešački prelaz je mesto gde se razgovara,pločnici su kafići,policajci su neko kome se kaže,skloni se da prođem. Bogu hvala što mi je dao priliku da odem odande

  • Mixx

    23. avgust 2024 | 01:26

    Koga ovo zanima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA