Misterija noći zla: Dok su mrtvi ležali u krvi, Uroš Blažić se javio na Instagramu, uz monstruoznu poruku?!

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Masovni ubica Uroš Blažić, posle svog krvavog pira koje je 4. maja 2023. godine počinio u selima Dubona i Malo Orašje kraj Mladenovca, dao se u beg. Iako je ubio i ranio više od 20 mladih ljudi, on je strahovao za svoj život, pa je kidnapovao taksistu i umakao sa poprišta zla.

Jedna od najvećih misterija ove strašne noći, jeste je i njegovo navodno pojavljivanje na Instagramu. Oko 2 sata posle ponoći, dok su jake snage policije tragale za monstrumom, slika Blažića pojavila se na novom profilu.

Na Instagramu, koji je bio potpisan kao Uroš B., na storiju je objavljena njegova fotografija, uz monstruozan komentar: "Na keca prangijam", a sve to uz pesmu "Južni vetar i emotikon pesnice.

Uros Blazic Foto: Privatna Arhiva, Facebook

Sve se to dešavalo pošto je Blažić iz kalašnjikova pucao u tinejžere, ali i iz kola u pokretu, ne birajući žrtve. Dok su mrtvi i ranjeni ležali na zemlji, njemu, ili nekom njemu bliskom pala je na pamet ovako bolesna ideja.

Do danas nije otkriveno da li je upravo Blažić, sa nepoznate lokacije napravio novi Instagram profil, ili je reč o bolesnom javljanju nekog ko ga je podržao u ovakvom momentu. Ipak, izvesno je to da nikome drugome ovako nešto ne bi palo na pamet, već samom monstrumu.

Uros Blazic Foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, u Specijalnom sudu u Beogradu, juče je počelo suđenje Urošu Blažiću, za ubistvo 9 osoba, i masovno ranjavanje više od 15 ljudi.

(Telegraf.rs)

Video: Haos na suđenju Urošu Blažiću, roditelji skočili na optuženog

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    22. avgust 2024 | 19:41

    Zašto mu se uopšte sudi? Šta treba da se tačno utvrdi? Zašto se pravi farsa, troši novac i nanosi iznova bol porodicama? Zašto plaćamo celu ovu paradu neukusa, obezbeđenje, pravni sistem, gomila predmeta čega gde treba utvrditi istinu i činjenice. Bolesnoj deci je potreban taj novac. Zatvorite ga zauvek i bacite ključ. Ili ga pustite među ljude, neka bude slobodan čovek, neka se objasni sa očevima ubijenih lice u lice. Kao "muško", kao odrasla osoba. "Na keca". To su jedine dve ispravne odluke.

  • Nele

    22. avgust 2024 | 20:01

    Kao covek koji voli i živi od umetnosti , mogu reći da sam čim se pojavio serijal "Južni vetar", smatrao da je to najbolja reklama za kriminal . Nije Blazić jedini . U sredstvima javnog prevoza svakodnevno sam slušao likovanja i veličanja "junaka " filma i serije . Verovatnoća poistovećivanja sa tim "junacima " je buđenje uspavanih frustracija i definitivno loseg vaspitanja roditelja .

  • Gm.

    23. avgust 2024 | 07:11

    Zakonom zabraniti proizvodnju i prodaju decijih pusaka i pistolja,od malena se ucimo pucati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA