"Radiša, sad ti nije smešno, žena ti ima novog dečka, a ti dete s ljubavnicom": Majka ubijenih Panića u očaju

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 17

"A ti Uroše ćeš da platiš čim budeš otišao tamo gde treba. Tek ćeš da osetiš prave čari zatvora. U pritvoru ti je lepo, imaš kupatilo"

Zorica Panić, majka Kristine i Milana koje je ubio optuženi Uroš Blažić u masakru kod Mladenovca stala je za govornicu i u besu rekla Urošu da "će pravi čari tek da oseti" i navela da su Blažići bili daleko od skladen porodice

"Sva ova deca nisu imala mrlju. Urošu je juče sve vreme bilo smešno, danas nije jer sluša šta je uradio. Što njegova porodica nije došla ovde da trpi, da se trese, da guta lekove? Zašto oni nisu izloženi stresu? Jesmo mi nekog ubili? Biljana Blažić nije uhapšena. Evo Radiši da kažem, žena ti je našla drugog dečka. A ti Uroše ćeš da platiš čim budeš otišao tamo gde treba. Tek ćeš da osetiš prave čari zatvora. U pritvoru ti je lepo, imaš kupatilo. A da, Radiša ima vanbračnog sina, toliko su skladna porodica. Biljana Blažić ima prijavu da je tukla Radiša, tvoju ljubavnicu u Grockoj gde imaš ljubavnicu i vanbračno dete. A Radiša je jednom davio mog svekra ceo dan, jeli su moje prase, dabogda im preselo", rekla je.

U naletu besa je dodala:

"Toliko o skladnoj porodici, mamu ti j*bem. Možda mi je stao mozak, možda mora da dođem sebi...  Ubili su mi sve, ovo je rijaliti, nije život. Dosta mi je poigravanja! Ova trudnica čas je trudna čas nije. Ne znam koliko će me ova snaga držati. Moram zbog moje dece. Ne treba da imaju ljudska prava. Stavite se na naše mesto. Dokle više!", zavapila je.

Uroš i njegov otac Radiša Blažić, optužen zbog nelegalne nabavke i držanja velike količine oružja, svoju odbranu izneli su na jučerašnjem suđenju koje je iz bezbedonosnih razloga prebačeni u Specijalni sud.

Suđenje možete pratiti na blogu UŽIVO.

(Telegraf.rs)

Video: Premijerno izvedena nova "Pokondirena tikva" u Narodnom pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    22. avgust 2024 | 13:12

    Ovi Blažići,bolje neka mole Boga,da dobiju što dužu kaznu,jer ako ih oslobode ili izađu prerano,neko će ih sa uživanjem i punim pravom odrobijati 🫵👊

  • Miki

    22. avgust 2024 | 13:32

    Ja imam troje dece,Srbin, zivim u Celju, kao i svakom roditelju, oni su zivot, svet, zenica u oku, oni su moj motiv da se budim i otvorim oci svaki dan, da radim, grizem, da im dam, poklonim sva iskustva da budu pravi ljudi, pruze pomoc slabom, cestitaju boljem, da osnuju oni svoje porodice, ovi roditelji, pa sta je vise zivot, ima li smisla ... ja znam kako bi postupio i molio bi Boga sada da dobije sto manju kaznu, da izadje vani, pa oko za oko, zub za zub, to sada "unisticu sebe" i ostale price, ma ne, zivot za zivot, sve mi dirajte samo deci niko ne moze sa sudi...

  • Milanka lazic

    22. avgust 2024 | 12:51

    Uzas, tuga, muka velika, jos na to sve ,ako ne bude pravedno osudjen, roditelji ce bukvalno da pocrkaju. 😞😞😞

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA