Auto u plamenu bez vozača se vozio ulicom u Novom Sadu: "U 3 ujutru me je probudilo pucanje"

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

"Kontejner ispod njega je već potpuno izgoreo, a bio je u plamenu i auto koji je bio parkiran pored kontejnera, a onda je tako u plamenu sam krenuo ka drugoj strani ulice"

U Novom Sadu noćas oko 3, pola 4 dogodio se pravi horor u Temerinskoj ulici kada je auto u plamenu sam otišao na ulicu i prešao dve trake. O tome koliko je prizor bio stravičan svedoče priložene fotografije, ali i izjava svedoka, žene koja je sve posmatrala sa pozora.

"Oko tri, pola četiri noćas probudilo me je nekakvo pucanje, pa sam otišla do terase i videla da gori drvo pored zgrade. Kontejner ispod njega je već potpuno izgoreo, a bio je u plamenu i auto koji je bio parkiran pored kontejnera, a onda je tako u plamenu sam krenuo ka drugoj strani ulice. Stvarno je bilo užasno, sve se desilo usred noći, brzo je buknulo. Bilo je mnogo dima i vatre", kaže svedok.

U automobilu nije bilo vozača, pretpostavlja se da se "pokrenuo" jer su mu isprva izgorele kočnice, ali još nemamo zvanične potvrde o tome.

(Telegraf.rs)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA