Ministar Dačić razgovarao sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva o unapređenju policijske saradnje

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Sagovornici su se složili da je bilateralna policijska saradnja na visokom nivou, ali da postoji prostor za njeno dalje unapređenje

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Severne Irske u Srbiji Edvardom Fergusonom, sa kojim je razgovarao o saradnji dva ministarstva u oblasti unutrašnjih poslova.

Ministar Dačić je istakao da srpska i britanska policija ostvaruju uspešnu saradnju, posebno u oblastima borbe protiv teškog i organizovanog kriminala, terorizma, finansijskog i privrednog kriminala, kao i u oblasti borbe protiv visokotehnološkog kriminala.

Sagovornici su se složili da je bilateralna policijska saradnja na visokom nivou, ali da postoji prostor za njeno dalje unapređenje.

Dačić je ambasadoru Fergusonu izrazio uverenje da će se, tokom mandata nove sekretarke unutrašnjih poslova Ivet Kuper, saradnja dva ministarstva dodatno unaprediti.

(Telegraf.rs)

Video: Premijerno izvedena nova "Pokondirena tikva" u Narodnom pozorištu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stižu povratnici iz engleske

    21. avgust 2024 | 16:57

    pravi se doček za povratnike iz "prijateljske" zemlje.Naši "gradjani" sa Kosova.Prazne zatvore u Engleskoj....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA