"Budi jak brate, tuga do neba": Oglasio se Milan čija su deca juče poginula, bolne poruke podrške se nižu

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Način na koji se nezgoda desila u mestu Petka kod Lazarevca, putpuno odsustvo pažnje i prolazak vozača kroz trepćuće crveno svetlo koje označava da nailazi voz, šokirao je Srbiju

Milan D. (38) koji je juče bio u taksiju u koji je udario putnički voz u Lazarevcu, sa svoje dvoje dece koja su u ovom udesu smrtno stradala, nema ozbiljne povrede i otpušten je iz bolnice,a po dolasku kući on je na svom Facebook profilu promenio fotografiju u crnu, pored koje se nižu poruke podrške.

"Budi jak brate, tuga do neba, primi saučešće, neka ih anđeli čuvaju...".

Podsetimo, u stravičnoj nesreći kod Lazarevca život su izgubili njegov sin i ćerka, dvanaestogodišnjak i desetogodišnjakinja, oboje s inicijalima M. D, kao i vozač automobila.

Način na koji se nezgoda desila u mestu Petka kod Lazarevca, putpuno odsustvo pažnje i prolazak vozača kroz trepćuće crveno svetlo koje označava da nailazi voz, šokirao je Srbiju.

Signalizacija je bila ispravna, ali voz nije mogao da se zaustavi. Garnitura je još neko vreme gurala automobil po šinama, a sve je zabeleženo i na video snimku.

Video: Uznemirujuć snimak: Ovo je trenutak kada je voz pokosio automobil

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    20. avgust 2024 | 10:22

    Kod nas u Knezevcu je davnih dana postojala rampa. Ljudi su se provlacili izmedju jer nisu hteli da cekaju!!! Narod je mnogo bahat a na zalost stradaju neduzni

  • Dddd

    20. avgust 2024 | 10:53

    Kakva bre rampa ? Koliko puta su snimljeni "vozaci" koji zaobilaze rampe ? Ovaj nije ni pogledao da li ide voz ,znak nije ni video . Zao mi dece ,tuga. Ovakve stvari se stalno desavaju,a nikako da shvatimo da jaci uvek imaju prednost bilo da smo u kolima ili smo pesaci .

  • Kursumlija

    20. avgust 2024 | 10:10

    Ok. Vozac je kriv, a gde su rampe? Ko da kostaju milione!!! Tuga za decicu, srce da pukne. Ovo nije prvi put ds se desava ovo. GDE SU RAMPE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA