Slika koja steže srca: Otac nasmejan sa decom koja su danas poginula u užasnoj nesreći na pruzi

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Poginuli su brat i sestra, M. D. (12) i M, D. (14), kao i vozač M. L. (69), otac dece Milan D. (38) teško povređen

Brat i sestra, dečak M. D. (12) i devojčica M. D. (14) poginuli su u nesreći koja se dogodila na pružnom prelazu u mestu Petka u Lazarevcu kada je na taksi u kome su se nalazili naleteo voz. U nesreći je stradao i vozač "audija", inače taksi vozila, M. L. (69), a otac dece M. D. (38) je teško povređen.

Otac je često objavljivao porodične fotografije sa stradalim mališanima, na kojima je bio vedar i nasmejan. Pre nešto više od mesec dana sinu je čestitao rođendan.

Tragedija je pogodila čitavu Srbiju, a posebno uznemirava način na koji je taksista izazvao nesreću, u sekundi uništivši život čitave porodice.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač M. L, prevozeći oca sa dvoje dece, ne poštujući saobraćajnu signalizaciju, prošao na crveno svetlo, nakon čega je u automobil udario putnički voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje-Beograd, saopštio je MUP.

Očevici su rekli da je voz gurao automobil nekoliko stotina metara, jer nije mogao odmah da stane.

Infrastruktura železnice Srbije: Putni prelaz obezbeđen

Kako su naveli iz Infrastruktura železnica Srbije, na delu pruge između Lazarevca i Lajkovca, danas u 12.40 sati, na putnom prelazu obezbeđenom svetlosnim saobraćajnim znacima i saobraćajnim znacima na putu, putnički voz je naleteo na automobil, koji je prelazio preko pruge.

Tom prilikom, kako se navodi dalje, tri osobe iz automobila su poginule, dok je četvrta osoba zadobila teške telesne povrede. Infrastruktura železnica Srbije izrazila je saučešće porodicama nastradalih i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.


Otac dece je bio na mestu suvozača, a dvoje dece je sedelo na zadnjem sedištu.

Ovo je druga saobraćajna nezgoda sa poginulima na pružnim prelazima tokom ove godine.

(Telegraf.rs)

Video: Uznemirujuć snimak: Ovo je trenutak kada je voz pokosio automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    19. avgust 2024 | 19:12

    U vestima kažu da je u pitanju nelegalni taksista. Postoje samo legalni taksisti a svi koji pružaju usluge prevoza za novac nisu taksisti. Neko ko se lažno predstavlja kao lekar i naplaćuje svoje usluge nije nelegalni lekar nego prevarant. Isto važi i za prevoz putnika.

  • iskreno

    19. avgust 2024 | 19:10

    Vozacku oduzmite posle 65

  • 534

    19. avgust 2024 | 19:09

    A gde je taksi tabla na krovu tog " taxija" ??? Kao drugo, sva taxi vozila u Srbiji su bele boje. Odkud vam da je ovo taksi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA