"Moj muž se gušio u suzama kada je saznao da je Milan poginuo" Oglasila se rođaka taksiste iz audija smrti

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 19

Kako je kazala rođaka, poginuli je godinama taksirao "na divlje".

Taksista Milan. L. (69) iz Lazarevca poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći danas kada se voz zakucao u njegov "audi A6" u kom je bio M. D. (38) i njegovo dvoje dece od 12 i 14 godina. Nažalost, od siline udarca i deca su podlegla povredama, dok je njihov otac zadobio teške telesne povrede.

Rođaka poginulog taksiste otkrila je da je on bio divan čovek, ali da ne znaju detalje udesa.

Nesreća se dogodila danas oko 12.45 sati. Voz koji je saobraćao na liniji Prijepolje - Beograd, udario je u automobil u kom su bili otac i dvoje dece, kao i još jedna odrasla osoba koja je bila za volanom "audija". Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Lazarevcu.

- Tragedija! Moj muž se gušio u suzama kada je saznao da je Milan poginuo. Kažem mu čoveče polako, smiri se, nažalost, sad ništa više ne može da se uradi. Ovo je nezapamćena tragedija kod nas u porodici. Još uvek čekamo da vidimo kako je tačno došlo do udesa, jer niko od plača ne može tačno da nam objasni - kaže rođaka i dodaje:

- Milanovog sina iz prvog braka, koji je odrastao, dočekala je tužna vest na moru u Crnoj Gori. Naime, on je dečko sinoć otišao sa svojom porodicom na odmor, i tamo je saznao da je ostao bez oca. Zvao je redom rođake da vidi o čemu se radi.

Kako je dodala sagovornica, poginuli je godinama taksirao "na divlje".

- Dugo je taksirao na crno i te ljude koji su bili sa njim u kolima, često je vozio. Nikada nije pio, niti je imao neki problem, a koliko se sećam nije imao ni saobraćajne nezgode ranije - navodi rođaka i dodaje da je poginuli trebalo da pravi drugom sinu, najmlađem, ispraćaj u vojsku.

- Milan je bio dobrica i uvek nam je bilo veoma teško što nema sreće u ljubavi, jer se razvodio. Nekoliko puta se ženio - priča rođaka.


(Telegraf.rs/Kurir)

Video: Uznemirujuć snimak: Ovo je trenutak kada je voz pokosio automobil

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izvinjavam se

    20. avgust 2024 | 07:32

    ali, meni je zao dvoje neduzne dece od 12 i 14 god. Taksista je imao 69 god. i ON je vozio...

  • Veteran

    20. avgust 2024 | 07:03

    Gospođo vaš rođak je prošao na čisto crveno i ubio dvoje male dece, za takvima se ne treba gušiti pa da mi je rod rođeni...

  • Hulk

    20. avgust 2024 | 07:15

    Kakav crni taksista. Nazivajte stvari pravim imenima. Penzioner za pare prevozio ljude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA