Motorom krenuo na posao, pa izleteo pred automobil: Poginuo muškarac kod Bora

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Nikola M. preminuo je u bolnici

Na putu Bor- Zaječar u blizini borskog aerodroma, jutros oko sedam časova dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je stradao Boranin Nikola M (33).

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, do saobraćajne nesreće je došlo kada je u nastradalog Nikolu M. koji je vozio motor marke "jamaha", kojim je išao na posao, udario automobil marke "dačija" kojim je upravljao N. J. (75), koji se priključio sa sporednog puta.

Vozač automobila je imao prvenstvo prolaza, međutim, nastradali mladić motorom je išao velikom brzinom, kažu za Telegraf.rs upućenin u ovaj slučaj.

Nikola M. je zadobio teške telesne povrede zbog kojih je sanitetom Hitne pomoći prevezen na trijažu Opšte bolnice u Boru gde je, uprkos naporima lekara da ga spasu, izgubio život.

- Poznavao sam Manču, radio je u Rakiti. Sreli smo se baš pre nekoliko dana u jednom restoranu brze hrane, proćaskali malo i dogovorili se da se nađemo neki dan. Danas, kada sam sazanao da je nastradao, nisam mogao da poverujem. Ima malu ćerkicu i sada očekuje drugo dete. Ovo je strašno, i dalje ne mogu da veruhem - kaže vidno potresen Boranin koji je dobro poznavao nastradalog Nikolu M.

Osim policije i Hitne pomoći, na lice mesta odmah je izašao Tužilac.

Policija je uradila uviđaj na osnovu kog će se znati tačni detalji nesereće.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda

    19. avgust 2024 | 14:35

    Vozač automobila se priključio sa sporednog puta a imao prvenstvo prolaza?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA