Uznemirujući snimak! Brutalna masovna tuča u centru grada: Prebijena dvojica maloletnika

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 14

Incident je započeo nakon kratke saobraćajne rasprave, kada je vozač belog “Golfa” pokušao da uđe u jednosmernu ulicu, tražeći od vozila iz suprotnog pravca da se povuku

U noći između subote i nedelje na uglu ulica 8. Marta i Manja Ćorovića došlo je do brutalnog fizičkog obračuna u kojem su povređena dva maloletna lica.

Incident je započeo nakon kratke saobraćajne rasprave, kada je vozač belog “Golfa” pokušao da uđe u jednosmernu ulicu, tražeći od vozila iz suprotnog pravca da se povuku.

Kada nije uspeo da reši situaciju, iz njegovog automobila izlaze četiri muškarca, starosti oko 30 godina, i fizički napadaju dva maloletna lica starosti 16 i 17 godina iz prvog vozila, takođe marke “Golf”.

Nasilnici su, nakon što su izveli maloletnike iz vozila, počeli brutalno da ih udaraju pesnicama i nogama u predelu glave i grudnog koša.

Povređeni su prebačeni u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gde su zadržani na lečenju. Trenutno nije poznato u kojem su stepenu povrede.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju svih okolnosti ovog nemilog događaja.

(Telegraf.rs/Index)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    19. avgust 2024 | 15:28

    Zatvor 15 godina bez mogucnosti pomilovanja,samo stroga kazna resava sve.

  • Vladimir

    19. avgust 2024 | 16:20

    I sta ste rešili sa ovom tučom,a za kaznu ne znam,možda kako ti uradiš nekom da ti se isto tako vrati,ako ubiješ da te ubiju,ako silujes da te siluju,ako ukrades da ti odseku prst, ruku,pošto od zatvora i kpd kad izadju ne vidimo neki boljitak

  • RS

    19. avgust 2024 | 16:24

    U Novom Pazaru se često dešavaju neke tuče i obračuni, ne "nacionalno" motivisani ali utiče na imidž grada kao i Republike Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA