Krenuli da obiju stan na Paliluli i ukradu veću količinu novca: Poneli poseban alat, ali su uhvaćeni

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Tri osobe sprečene da obiju stan na Paliluli i uzmu veću količinu novca

Tri osobe lišene su slobode i sprečene u pokušaju da specijalnim alatima obiju stan na teritoriji gradske opštine Palilula i uzmu veću količinu gotovog novca, saopštilo je danas Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Kako je navedeno, u koordiniranoj akciji Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i RS, MUP, DP, UKP, Službe za suzbijanje kriminala, Odeljenja za suzbijanje opšteg kriminala i PU u Požarevcu, 16. avgusta su u prepodnevnim časovima u Beogradu, na teritoriji gradske opštine Palilula lišeni slobode B.A. (48), S.S. (42) i M.A.(44) i sprečeni u pokušaju da specijalnim alatima izvrše obijanje stana oštećenog M.Z. i iz njega oduzmu veću količinu gotovog novca.

Prilikom lišenja slobode kod osumnjičenih je pronađen alat za obijanje stanova, kao i vatreno oružje i municija.

Dežurni javni tužilac je 18. avgusta saslušao osumnjičene na okolnost krivičnog dela teška krađa, nakon čega je podnet predlog za određivanje pritvora prema svim osumnjičenima.

U odnosu na pronađeno oružje i municiju RS, MUP, DP, UKP, Služba za suzbijanje kriminala, Odeljenje za suzbijanje opšteg kriminala, nakon izvršenja svih provera i utvrđivanja vrste i funkcionalne ispravnosti oružja podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dend

    18. avgust 2024 | 16:11

    Uhapšeni na delu i ne objavljuju im imena, da nisu možda lica sa imunitetom ?

  • Brk

    18. avgust 2024 | 16:30

    Ma znate dta,sko oruzje nije bas novo i malo je prljavo realno nije bilo opasnosti tako da mogu da se puste uz opomenu...čuj, proverava se ispravnost i funkcionalnost oruzja?! Što?? Da bi im se našla olakšavajuća okolnost?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA