"Kad odlutaju prigušeni jecaji": Potresan oproštaj prijatelja od oca i ćerke koje je usmrtio bahati vozač

 
Đ. Đ.
Đ. Đ.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Prijatelji i sugrađani u Novom Pazaru i dalje su u šoku i neverici

Pre nedelju dana, na putnom pravcu Sjenica – Prijepolje tokom noći došlo je do stravične saobraćajne nesreće u kojoj je poginulo troje ljudi. Vozač mercedesa preticao je kolonu vozila neprilagođenom brzinom i direktno se sudario sa audijem koji mu je dolazio u susret. U audiju se nalazila porodica Fehratović iz Novog Pazara, među njima Hasredin (42) i njegova najmlađa ćerka, dok se majka i starija ćerka bore za život. Porodica Fehratović, koja se vraćala s odmora, postala je, kako se sumnja, žrtva nasilničke vožnje mladog Dženana Koraća iz Sjenice, koji je upravljao automobilom marke "mercedes".

Koliko silovit je bio ovaj sudar svedoče i jezive slike sa lica mesta. Oba automobila su potpuno smrskana, a delovi vozila rasuti svuda po putu.

Prijatelji i sugrađani u Novom Pazaru i dalje su u šoku i neverici.

Gubitak Hasredina i njegove ćerke teško je pogodio sve koji su ih poznavali, pa tako skoro svakodnevno neko od njih napiše neki potresni status za nastradale.

- Kad odlutaju prigušeni jecaji, kad presuše suze nečujne, kad utihnu dove i zikrovi, mračna tišina, boli li boli. Kao da se sva nebesa spuste na krhko telo stare nane i njenu dušu sa sobom vuku k onima koje je juče ispratila. Topla ruka njenog unuka i suza vrela na izbornom obrazu, na sve strane su igračke male Taire neka, nek ostanu one zauvek tu... Nano, trebaš mi i dova tvoja ona se sada najviše prima, dova za majku i sestru mi Linu za baba da otvori mu dženetsku kapiju - napisano je u objavi na Fejsbuku.

Taira pesma za Tairu Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA