Zna se ko je muškarac koji je ženu udarao u glavu na liniji 18 i kako je završio: Oglasilo se tužilaštvo

 
I. N.
I. N.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Utvrđeno je da su akteri snimka emotivni partneri

Pre nekoliko dana Beograđane je šokirao snimak jezivog nasilja u gradskom prevozu na liniji 18, kada je muškarac fizički nasrnuo na ženu i zadao joj udarce u predelu glave.

Sada se povodom uznemirujućeg snimka oglasilo i Tužilaštvo.

Kako navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, incident nije bio prijavljen, ali da je javni tužilac dao nalog policijskim službenicima da, imajući u vidu da postoje osnovi sumnje da je izvršeno delo za koje se goni po službenoj dužnosti, utvrde identitet učesnika događaja.

"Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju učesnici događaja su emotivni partneri V. Đ. (34) i N.V. (41), koji su zajedno ušli u autobus broj 18, potom imali verbalnu raspravu, nakon čega je V.Đ. rukom najpre nekoliko puta udarao u zaštitno staklo ispred sedišta na kojem je sedela N.V., pa joj je zadao udarac u lice i pretio joj. Nasilju i remećenju javnog reda i mira su prisustvovali putnici u autobusu, a oštećena je odmah izašla iz autobusa na stajalištu na Novom Beogradu", navode iz Tužilaštva.

Kako dodaju, po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog V.Đ. (državljanina Srbije i Austrije) zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje.

(Telegraf.rs)

Video: Jeziva tuča dečaka u centru Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • As

    17. avgust 2024 | 16:57

    Izbor emotivnog partnera???Gledajuci ovo...nisu klinci...ili ja nisam u normali ili je ovo danas pravilo da nema pravila

  • Aca

    17. avgust 2024 | 17:47

    Emotivni baš i nisu mora da vas još niko nije naučio šta znači uzajamno poštovanje i ljubav između partnera. On je siledžija i tačka.

  • Verica

    17. avgust 2024 | 16:50

    E pa kada se nasilje neadekvatno kažnjava. Ono se onda ponavlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA