"Ceo kraj je smrdeo na leš": Policija zatekla užas u kući u Zaječaru, otac i sin mrtvi, tela im se raspala

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Otac i sin poslednji put viđeni pre 7 dana

U Đerdapskoj ulici u Zaječaru u blizini Osnovne škole, Ljubica Radosavljević Nada, policija je sinoć u porodičnoj kući zatekla stravičan prizor.

Za prijavu komšija u kući su bila gotovo u podmakloj fazi raspadanja tela oca starog 94 godina i sina 49. Kako ističu komšije oni su poslednji put viđeni kada je starac izašao iz bolnnice pre nedelju dana i od tada im se gubi trag.

Pripadnici Policijske uprave u Zaječaru jedva da su uspeli da obave uviđaj budući da se iz porodične kuće u kojoj su već neko vreme na jako visokim temperaturama bila beživotna tela, širio jako neprijatan miris.

"Nije moglo da se diše od smrada. Čitav kraj se osećao na leš. Nismo znali šta se dešava sa njima jer ih nismo viđali u poslednje vreme pa smo posumnjali. Čim je došla policija prvi put sam video da ljudi nisu mogli da obave svoj posao. Ovo je strašno. Pokrivali su usta jer su zatekli ostatke raspadnutih tela. To je haos, nisu mogli ni minut da se zadrže unutra već su bukvalno istrčavali iz stana", kaže Zaječarac koji živi u blizini.

Na lice mesta odmah su došli forenzičari sve je prijavljeno VJT u Zaječaru. Nakon naložene obdukcije raspadnutih tela oca i sina, biće poznato kako su i pod kojim uslovima nastradali.

(Telegraf.rs/Milica Ristić)

Video: Sovilj: RHMZ će putem SMS slati hitne informacije o nepogodama

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA