Bednici u uniformama! Suspendovan komandir policije koji je izjavio saučešće porodici monstruma Hajrizija

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Kajtazi je došao sa još nekoliko policajaca, svi su bili u uniformama

Komandir policijske stanice Srbica tzv. Policije Kosova Muhamet Kajtazi razrešen je dužnosti nakon što je otišao da izjavi saučešće porodici ubijenog monstruma Fatona Hajrzija, koga je srpska policija ubila nakon što je ubio pripadnika naših snaga reda.

Vest o njegovoj suspenziji saopštila je Kancelarija za medije tzv. Kosovske policije. Takođe je rečeno da tzv. Kosovska policija "postupa u skladu sa zakonskim ovlašćenjima i preporukama PIK-a" (Policijskog inspektorata Kosova).

„Kosovska policija je institucija za sprovođenje zakona u svim slučajevima, uključujući i ovaj slučaj. Radnje se preduzimaju u skladu sa zakonskim ovlašćenjima koje ima i preporukama PIK-a, primenjujući iste“.

Suspendovani Kajtazi je sa još nekoliko policijskih službenika otišao u porodicu monstruma "da izjavi saučešće". Došli su u uniformama.

IPK je preporučio njegovu suspenziju nakon objavljivanja fotografija i vesti u medijima, nazvavši to teškim disciplinskim prekršajem i teškim diskriminatornim ponašanjem.

Podsetimo, monstrum Faton Hajrizi u Loznici je ubio srpskog policajca Nikolu Krsmanovića, a njegovog kolegu Vjekoslava Ilića teško ranio kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

faton hajrizi nikola krsmanovic Printskrin: Društvene Mreže

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 je puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, pucao je na njih. Nikola je pogođen u grudi i preminuo je na mestu.

Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je likvidiran nakon što je ponovo pokušao da napadne našu policiju koja je tragala za njim.

(Telegraf.rs/Lajmi)

Video: Održan gala koncert Boljšoj baleta u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miljan

    15. avgust 2024 | 11:05

    Šiptari su izostalo pleme. Nikad se oni neće civilizovati kao sav normalan svijet.

  • Lord

    15. avgust 2024 | 14:04

    To samo da se zamazu oci,naravno da ce ga vratiti na posao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA