Skandalozno! Policija tzv. Kosova odala počast zločincu Fatonu Hajriziju koji je ubio srpskog policajca

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

U brojnim reakcijama na društvenim mrežama, albanski intelektualci osuđuju postupak rukovodstva policije koje je izdalo nalog da "policajci u uniformama posete Hajrizije i izraze im saučešće u ime policije kao institucije“

Posle sahrane Fatona Hajrizija, odbeglog zatvorenika sa Kosova i Metohije, koji je pre dvadesetak dana u Loznici ubio pripadnika MUP-a Srbije Nikolu Krsmanovića, delegacija policije takozvanog Kosova posetila je porodicu Hajrizi kako bi izrazili saučešće.

U brojnim reakcijama na društvenim mrežama, albanski intelektualci osuđuju postupak rukovodstva policije tzv. Kosova koje je izdalo nalog da "policajci u uniformama posete Hajrizije i izraze im saučešće u ime policije kao institucije“.

"Bez obzira na tradiciju koju imamo, trebalo bi da imamo stav da niste pojedinac već institucija“, napisao je stručnjak za bezbednost Drizdan Šalja ispod fotografije na kojoj pripadnici policije tzv. Kosova u uniformama ulaze u kuću Hajrizija u jednom selu u opštini Srbica.

Faton Hajrizi, Nikola Krsmanovic Foto: MUP, Instagram/sopicka_, Marko Jovanović

On je zatražio da se hitno preispita uloga "policajaca“ i izvrši analiza postupka koji je, po njegovom mišljenju, neshvatljiv.

"Potrebna je hitna institucionalna akcija. Trebalo bi sprovesti istragu od strane mehanizma unutrašnje kontrole policije i analizirati ulogu policijskih službenika u ovom slučaju. Kako to opravdati jer nisu u pitanju pojedinci, već predstavnici institucije“, napisao je on.

Podsećanja radi, zamenik direktora policije tzv. Kosova za region sever Veton Eljšani je posle likvidacije Hajrizija u Loznici izjavio da bi isto uradila i policija tzv. Kosova jer je Hajrizi odbegli zatvorenik.

(Telegraf.rs / N. Z.)

Video: Prvi snimci sa mesta likvidacije Albanca ubice

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobodan

    13. avgust 2024 | 19:57

    Ovo nema nigde...ozoglaseni kriminalac koji je inace lisio zivota 4 albanska policajca u Gnjilanu...ovi posalju tu istu policiju da roditeljima ukazu pocast...pa cirkus...hahahahahaha

  • Goran

    13. avgust 2024 | 19:44

    Primitivci šiptarski

  • bravooo

    13. avgust 2024 | 19:41

    Hahaha "slavi"policija odbeglog zatvorenika hahah...pa da vas nwma trebalo vi sam izmisliti...meni smesno kad cujem "kosovska institucijw"kakva crna njihoba institucija,nepismenih sa neartikulisanim zvucima ,aaa,aaa...hahaha jedva cekam DAN da drugi glavni grad Srbije bude PRISTINA❤️❤️❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA