"Gde god da si, mnogo mi nedostaješ": Barbara se 8 godina vodi kao nestala, ako je živa napunila je 23 godine

 
J. O.
J. O.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Na dan nestanka, pre pet godina, dvojica njenih drugara ispričala su policajcima da se ona saplela na mostu na Tisi i upala u reku. Medutim barbarini roditelji ne veruju u to

Više od sedam godina prošlo je od nestanka Barbare Vitez u Senti. Njena porodica ni danas ne zna gde se ona nalazi, ali veruju da je živa. Barbarin otac Endre objavio je na svom Fejsbuk profilu da njegovoj ćerki danas rođendan. Ukoliko je živa, danas je napunila 23 godine.

"Srećan rođendan, zlato moje. Gde god da si, mnogo mi nedostaješ", napisao je.

Barbara je, podsetimo, 2016. godine otišla na rođendan i nikad se nije vratila. Nije poznato da li je oteta ili ubijena ili poginula. Prema nezvaničnim informacijama, ona je upala u Tisu dok se kasno uveče sa društvom vraćala kući. Imala je samo 15 godina, a danas, nakon osam godina, i dalje se vodi kao nestala jer njeno telo nikada nije pronađeno.

Na dan nestanka, pre pet godina, dvojica njenih drugara ispričala su policajcima da se ona saplela na mostu na Tisi i upala u reku. Medutim, Endre i Melinda ne veruju u to.

Njen otac je ranije ispričao da je Barbara poslednji put viđena 25. novembra 2016. godine u prodavnici u Senti, gde su je u 21.41 sati snimile nadzorne kamere. Na snimku se vidi da je sa dva dečaka krenula ka mostu ili na drugu stranu.

Kako je rekao na tribini Centra za nestalu i zlostavljanu devu pre dve godine, ne zna da li bi ćerku danas mogao da prepozna i to mu najteže pada.

- Gde god da se okreneš vidis mlade devojčice. Gledaš da li je slučajno ona. Strašno. Prošle su godine. Ne bih je ni prepoznao. To je najteže - rekao je.

O njenom nestanku postoje brojne teorije od kojih su neke tvrdnje da je viđena van srbije. Neki tragovi ukazivali su na to da je u Mađarskoj , ali ako je tako, potpuna je nepoznanica da li je tamo svojom voljom ili je možda bila oteta.

(Telegraf.rs)

Video: Zastoj tramvaja na Novom Beogradu: Nizu se ne vidi kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrmot

    13. avgust 2024 | 16:56

    Niko nikada nije tražio ovu devojcicu a ni jednog dokaza nema da je nastradala, telo nije nadjeno. Nadam se da mirno spavaju deca koja su bila sa njom koja su odbila poligraf kao i njihovi roditelji i policija koja prstom nije mrdnula. Da li bar nekad pomislite kako bi vam bilo da ste na mestu njenih roditelja???? Nemam reci koliko mi je zao ove porodice.

  • Rada

    13. avgust 2024 | 16:46

    Tuga.....jadni roditelji!

  • Rade

    13. avgust 2024 | 16:57

    Tuga...Još jedan nerasvetljen nestanak...U normalnoj pravnoj državi bi za ovih 8 godina bi je našili ali u Srbiji sve završava u fiokama i nikom ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA