Sestra poginulog Alekse na njegov rođendan objavila snimak koji lomi srce: Volela bih da mogu ovako ponovo...

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Emotivne reči na dan Aleksinog rođendana uputila je i njegova majka

Aleksa Rakić (28) tragično je izgubio život 6. jula 2022. godine u ulici Maksima Gorkog u Aleksincu kada je na njega naleteo vozač "ford fokusa" Dušan Stevanović (29) u stanju teške alkoholisanosti sa 1.95 promila alkohola. Rane koje je ostavila kobna saobraćajna nesreća koja je uzela jednu mladost nikada neće zaceleti, a dan Aleksinog rođendana porodici budi još teža sećanja. Tako su se i ove godine prisetili kako su znali da mu prirede iznenađenje i izmame osmeh, a njegova sestra Andrijana objavila je emotivni snimak iz 2016. godine koji tera na suze.

Dani kada je sve bilo bezbrižno i lepo čini se da se više nikada neće vratiti u dom porodice Rakić. Vreme iako neumitno teče, rane koje je ostavila pogibija mladog Alekse, omiljenog sina i brata ne prolaze.

Tako i njegov rođendan iznova iz godine u godinu budi teška sećanja na život koji je prerano ugašen.

Njagova sestra Andrijana podelila je na mrežama snimak iz 2016. godine i prisetila se kako je bratu organizovala iznenađenje i kako je izgledala njegova reakcija.

- Volela bih da mogu ovako ponovo da te iznenadim, makar samo za rođendan - napisala je.

Emotivne reči na dan Aleksinog rođendana uputila je i njegova majka.

- Živote moj, dala bih sve na svetu sto imam i nemam samo da Bog dozvoli čudo da se vratiš i napravimo ti iznenađenje koje do sada nije viđeno. Majka - napisala je Slavica.

Podsećamo, Aleksinčanin Dušan Stevanović (29) osuđen je danas na osam i po godina zatvora zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Stevanović se tereti da je 6. jula prošle godine oko 23.20 sati u ulici Maksima Gorkog u Aleksincu u stanju uračunljivosti upravljajući vozilom "ford fokus" i krećući se iz pravca centra grada ka selu Glogovica, ne pridržavajući se saobraćajnih propisa jer nije vozio desnom stranom kolovoza niti je poštovao ograničenje brzine kretanja u naseljenim mestima od 50 kilometara na sat, izazvao saobraćajnu nesreću.

Kako je dalje navelo tužilaštvo, u stanju teške alkoholisanosti sa 1.95 promila alkohola nakon izlaska iz krivine Stvanović je svojim vozilom prešao u levu kolovoznu traku i pri brzini od 64 km/h prednjim desnim delom vozila udario u moped "Tomos APN" kojim je upravljao Aleksa Rakić, a koji je usled zadobijenih povreda dva dana kasnije preminuo.

(Telegraf.rs)

Video: Nagazila na gas pa i policiju šokirala brzinom: Podneta prijava protiv žene zbog nasilničke vožnje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💔

    10. avgust 2024 | 22:06

    Šta reći sem 😭😭😭😭😭💔💔💔💔🌹

  • Iva

    10. avgust 2024 | 23:51

    Sve da mogu ponovo da ga vide i zagrle ...Tuga ,jadni ljudi .

  • Bojana

    11. avgust 2024 | 04:05

    Jel pijani ubica osudjen na 40 god za ubistvo neduznog mladica?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA