Hitan apel MUP svim vozačima: Podaci koje su izneli su veoma zabrinjavajući

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

13 osoba zadobilo teške telesne povrede

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je u prethodna 24 časa u saobraćajnim nezgodama poginulo sedam osoba, dok je 13 osoba zadobilo teške telesne povrede.

Uprkos maksimalnim naporima saobraćajne policije koja tokom ove nedelje sprovodi međunarodnu akciju pojačane kontrole brzine, kao i pojačanom prisustvu u kontroli saobraćaja, u pet odvojenih saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u prethodna 24 časa, život je izgubilo 7 osoba, uključujući dva dvadesetogodišnjaka i jedno dete.

Imajući u vidu da je od početka jula u saobraćajnim nezgodama poginulo čak 70 osoba, dok je oko 2.000 povređeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da povećaju opreznost, da budu odgovorni i da poštovanjem propisa pomognu kako bi se unapredilo stanje bezbednosti saobraćaja na našim putevima.

(Telegraf.rs)

Video: Dvoje dece i žena povređeni u silovitom sudaru kod Čačka: Saobraćajna nezgoda na kružnom putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    10. avgust 2024 | 17:09

    Ma nema šanse za apelom kad je bahatost na vrhuncu, to je dokazivanja, to je alkohola, to je žurbe... Sve brže od života... Jedino da se postavi policija na svaki kilometar, ne znam dali bi i to spaslo nedužne?!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA