Ovo je najtužnija slika u Srbiji: Otac i mlađe dete (3) se sahranjuju danas, a majka i ćerka se bore za život

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 15

Ekipe hitne pomoći i vatrogasci brzo su stigli na mesto nesreće kako bi izvukli povređene iz teško oštećenih vozila

Na putnom pravcu Sjenica–Prijepolje, u mestu Pašino Brdo, sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su tri osobe smrtno stradale. Prema nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo kada je vozač Mercedesa sjeničkih registarskih oznaka, prilikom preticanja kolone vozio neprilagođenom brzinom, direktno udario u Audi novopazarskih tablica koji je dolazio iz suprotnog smera.

U vozilu Audi nalazila se porodica iz Novog Pazara koja se vraćala iz Sarajeva, a prema informacijama lokalnih portala vozač Hasredin Fehratović (1983) je poginuo na licu mjesta. Ostali članovi porodice, njegova supruga, dve ćerke i sin su transportovani u Opštu bolnicu u Novom Pazaru sa teškim povredama.

Vozač Mercedesa takođe je podlegao povredama nakon nesreće. Njegovo stanje je bilo kritično od trenutka sudara, a uprkos naporima lekara, nije preživeo.

Mlađa ćerka porodice Fehratović, nažalost, preminula je, dok je starija prebačena za Beograd u veoma teškom stanju, piše Novi Pazar Vesti.

Kako je potvrđeno za RINU, i majka se nalazi u kritičnom stanju.

Ekipe hitne pomoći i vatrogasci brzo su stigli na mesto nesreće kako bi izvukli povređene iz teško oštećenih vozila. Sudar je bio toliko silovit da su delovi automobila razbacani po celoj saobraćajnici, a prizor na mestu nesreće šokirao je prisutne.

Očevici su izjavili da je vozač Mercedesa vozio neprilagođenom brzinom dok je preticao kolonu vozila, što je dovelo do gubitka kontrole i frontalnog sudara s Audijem. Policija je na licu mesta obavila uviđaj kako bi se utvrdili tačni uzroci nesreće, a više informacija o stanju povređenih i detalji istrage očekuju se nakon njenog završetka.

Otac i ćerka koji su poginuli u ovoj stravičnoj nesreći biće danas sahranjeni u mjestu Murovce.

(Telegraf.rs/Novi Pazar vesti)

Video: Dvoje dece i žena povređeni u silovitom sudaru kod Čačka: Saobraćajna nezgoda na kružnom putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIX

    10. avgust 2024 | 10:36

    I sad zbog jedne budale,koja je jurila ko zna gde i zasto, unistena je jedna porodica. Tugaa

  • Dalija

    10. avgust 2024 | 10:46

    dokle ce se juriti putevima, gde se zuri, ocigledno u smrt?! unisti covek porodicu zarad toga da bude prvi u koloni jer mu smetaju vozila koja se krecu normalnom brzinom.

  • velja

    10. avgust 2024 | 10:36

    Uzas! Saucesce njihovim porodicama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA