Užasne vesti iz Sjenice: U nesreći poginulo 3 ljudi, među njima i devojčica, njena sestra prevezena u Beograd

 
M. B.
M. B.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Vozač Mercedesa, Dž. K. koji je izazvao nezgodu, takođe je podlegao povredama

Na putnom pravcu Sjenica - Prijepolje, kod Pašinog Brda, sinoć se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je smrtno stradalo troje ljudi. Nezgodu je prema nezvaničnim informacijama izazvao vozač mercedesa sjeničkih registarskih oznaka.

On je, prema informacijama koje navodi IG stranica 192.rs, prilikom preticanja kolone vozila neprilagođenom brzinom, direktno udario u audi novopazarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog smera, a u kom se nalazio čovek sa dvoje dece.

Prema najnovijim nezvaničnim informacijama koje prenose lokalni mediji, vozač audija, H. F. (41) preminuo je usled zadobijenih povreda na licu mesta.

Nažalost, njegova mlađa ćerka preminula je u bolnici u Novom Pazaru, dok je starija ćerka prevezena u Beograd u teškom stanju, ali nije poznato da li je životno ugrožena.

Vozač Mercedesa, Dž. K. koji je izazvao nezgodu, takođe je podlegao povredama nakon nezgode uprkos borbi lekara da mu spase život.

Policija je obavila uviđaj na licu mesta.

(Telegraf.rs/192.rs)

Video: Uhapšene četiri osobe u Subotici koje su planirale napad na policiju i nerede na protestu u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA