Uhapšen muškarac u Bujanovcu: Napisao strašnu poruku punu mržnje prema Srbima

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Samo pištolj UČK rešava problem u Bujanovcu kakvi protesti kakvi bakrači

Zbog komentara na Fejsbuk stranici Bujanovačkih priveden je S.L. iz Bujanovca, osumnjičen da je počinio krivično delo Izazivanje nacionalne, rasne, verske mržnje i netrpeljivosti, potvrđeno je u Višem javnom tužilaštvu u Vranju (VJT).

S.L. se tereti, kako saznaje portal Bujanovačke, zato što je 8. avgusta na tekst "Studenti pozivaju na protest Albanaca u Bujanovcu", napisao komentar "Samo pištolj UČK rešava problem u Bujanovcu kakvi protesti kakvi bakrači".

"Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo policijskim službenima PS Bujanovac da liše slobode i odrede zadržavanje do 48 sati licu S.L. iz Bujanovca zbog krivičnog dela Izazivanje nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti. Lice će sa krivičnom prijavom biti dovedeno 9. avgusta 2024. godine, dežurnom javnom tužiocu u VJT u Vranju", navode iz VJT.

(Telegraf.rs/Kosovo-online)

Video: Srce mu kuca na desnoj strani..:Dragutin iz Loznice je svetski medicinski fenomen, jedan je u milion

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Slaviša

    9. avgust 2024 | 12:36

    Koliko su bedni i jadni ovi šipci koji se ponose sa učk, a znaju dobro da oni nisu ništa postigli da im nije bilo Nato, niti su neke ozbiljne štete naneli srpskim snagama bezbednosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA