Ovo je mesto u Bujanovcu na kojem meci lete kao "dobro jutro": Non-stop se čuju rafali, razlog je stravičan

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ovde se često dešavaju obračuni između onih koji se kockaju

U ranim jutarnjim satima duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom, na području sela Breznica kod Bujanovca, došlo je do pucnjave od strane za sada nepoznatih lica i zapaljeno je jedno vozilo.

Policija je izašla na lice mesta i o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo u Vranju, iz kog kažu da je rad na ovom slučaju u toku. Radi se o izolovanom incidentu zbog kockarskih dugova, a ne o terorističkom aktu.

Selo Breznica nalazi se u Kopnenoj zoni bezbednosti uz samu administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, a kockarnica je čuvena po incidentima ovakvog tipa. U ranijem periodu bila je sa druge strane administrativne linije na teritoriji Kosova i Metohije, ali je posle premeštena na području Breznice gde suverenost ima Srbija.

- Ovde se često dešavaju obračuni između onih koji se kockaju. Pucnjave, paljevine automobila, tuče i rasprave, ovde su redovne. Takođe, ima i dosta žena iz svih krajeva koje ovde “rade”. Upućeni kažu da su vlasnici bosovi sa Kosova, ali i iz Makedonije. Teško je to znati.

Kockarnica i prateći objekti menjaju ime, a zašto menjaju i lokacije, to ne bih znao - kaže Albanac koji poznaje situaciju na terenu. Tv ekipa prištinskog medija lajmi.net, pokušala je u petak ujutru da snimi

situaciju na terenu i da sazna više detalja, ali kako u svom izveštaju kažu, nije im dozvoljeno.

Takođe, novinar kaže i da su im pretili vlasnici kockarnica, kako ne bi snimali.

Breznica je inače naseljena Albancima, a čitavo područje, kako sa bujanovačke, tako i sa strane Kosovske Kamenice, je brdsko planinsko.

(Telegraf.rs/Slađana Tasić)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA