Obračun vatrenim oružjem u Kosovskoj Vitini: Ranjena dva muškarca

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Prema prvim informacijama obračun se dogodio oko 10 časova jutros, a više detalja biće po završetku uviđaja naknadno saopšteno

Dvojica muškaraca N. B. i A. B. ranjeni su danas u Novom selu u opštini Kosovska Vitina, saopštila je policija takozvanog Kosova.

Njima je prvo ukazana lekarska pomoć u ambulanti u Požaranju, a potom su, zbog težine povreda zadobijenih iz vatrenog oružja, prebačeni u bolnicu u Gnjilane.

Uhapšena su tri lica među kojima su N. H. i N. B. osumnjičeni da su počinili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i neovlašćeno držanje i nošenje oružja, dok je treći uhapšeni osumnjičen da je počinio krivično delo držanje i neovlašćeno posedovanje oružja.

Nadležni tužilac je uz određivanje mere pritvora u trajanju od 48 časova trojici uhapšenih izdao nalog o obaveznom privođenju dvojice ranjenih.

Prema prvim informacijama obračun se dogodio oko 10 časova jutros, a više detalja biće po završetku uviđaja naknadno saopšteno.

(Telegraf.rs/N.Z)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA