Pretio makazama i nožem po radnjama u Zemunu i Novom Beogradu: Pritvor za razbojnika

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Okrivljeni je na saslušanju kod javnog tužioca u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela

A.M. (38) određen je pritvor od 30 dana od strane Trećeg osnovnog suda na predlog Trećeg OJT zbog tri krivična dela Razbojništvo i jednog krivičnog dela Razbojništvo u pokušaju.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivična dela izvršio u vremenskom periodu od dana 03.08.2024. godine do 05.08.2024. godine u prodavnici “Ceger” u Zemunu i u prodavnicama “Maxi” i “Moj kiosk”, kao i u apoteci “Beopanax” na Novom Beogradu, preteći nožem i makazama, koje je poneo sa sobom, da će napasti na život i telo radnika na koji način je sebi pribavio protivpravnu imovinsku korist u ukupnom iznosu od oko 38.000 dinara.

Okrivljeni je na saslušanju kod javnog tužioca u potpunosti priznao izvršenje krivičnih dela za koje je opravdano sumnjiv, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni boravkom na slobodi ponoviti izvršenje krivičnog dela – upornost pri izvršenju krivičnog dela i vremenski kontinuitet Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se donese rešenje kojim se prema okrivljenom određuje pritvor u trajanju do 30 dana.

(Telegraf.rs)

Video: Do kraja godine završetak rekonstrukcije tri ulice u starom jezgru Zemuna

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA