"Umesto sreće i radosti, u srcu tuga i bol": Marko bi danas napunio 30 godina, majka objavila potresnu poruku

 
J. O.
J. O.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Potraga za markom trajala je 10 dana, a njegovo telo pronađeno je u kanalu Dunav-Tisa-Dunav

Marko Majstorović koji je tragično nastradao pre pet meseci i čije je telo pronađeno u kanalu Dunav-Tisa-Dunav danas bi napunio 30 godina. Njegova majka Aranka obkavila je na svom Fejsbuk profilu bolnu poruku.

"Dragi nas sine Marko. Otet si iz nasih života, ali iz srca nikada. Večno ćeš živeti sa nama. Svoj 29. rođendan si proslavio na tvom omiljenom jezeru Perućac, a danas na svoj 30. rođendan si u nebeskom kraljevstvu. Umesto sreće i radosti, danas nam je u srcu tuga i bol. Volimo te, gde god da si. Svaki novi dan bez tebe je tužan, pretužan, moje oko plavo", napisala je Markova Majka.

Ona je emotivnu poruku objavila uz fotografiju svog sina na njegov 29. rođendan na jezeru Perićac sa tortom u ruci.

Podsetimo, Marko je nestao 3. marta kada je krenuo na pecanje. Deset dana kasnije telo je pronađeno u kanalu kod novosadskog naselja Klisa, što je porodicu slomilo.

Marko je prethodni dan bio na izletu s prijateljima, nakon čega je otišao na pecanje koje je toliko voleo. Od tada ga više nisu videli.

O tome koliko su Marka voleli svedoči i broj ljudi koji su se uključili u potragu za njim. Svi ga opisuju kao dobrog i posebnog mladića.

Tokom potrage za Markom u kanalu Dunav-Tisa-Dunav, bili su prisutni mnogobrojni članovi porodice. Nakon nekog vremena, u vodi je pronađen probušen gumeni čamac, a uz njega veslo, kao i čizme.

Marko Majstorović Foto: Facebook

Markov dolazak na kanal snimila je nadzorna kamera sa šljunkare. Na mestu na kom je izgubio život često je pecao, a neretko je donosio ribu radnicima šljunkare.

Kada je pronađeno telo u kanalu, sve je ukazivalo na to da se radi o Marku. Ipak, porodica je do poslednjeg momenta gajila nadu da nije u pitanju on. Naložena je obdukcija tela i naposletku je i zvanično potvrđeno da je iz kanala izvučeno Markovo telo.

Marko je sahranjen 16. marta.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA