Monstrum robija bez kajanja: Ubica Tijane Jurić godinama s istim cimerom, samo ga je ona posećivala!

 
M. Č.
M. Č.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

"Miran je, tih i povučen. NIkada nije napravio nikakav problem. Ima cimera godinama, nije radno angažovan. Majka ga je ranije posećivala"

Dragan Đurić (44), mesar iz Surčina, pre 10 godina silovao je i ubio Tijanu Jurić (15) u Bajmoku, a za ovo monstruozno delo dobio je najveću kaznu po tadašnjem zakonu u visini od 40 godina koju izdržava u zatvoru poznatom po imenu "Nova skela".

"Miran je, tih i povučen. Nikada nije napravio nikakav problem. Ima cimera godinama, nije radno angažovan. Majka ga je ranije posećivala", rečeno je nezvanično za Telegraf o ponašanju montsruma u zatvoru.

Takođe, nikada nije pokazao da se kaje za zločin koji je počinio.

Inače, vest da je telo Tijane Jurić (15) pronađeno posle 12 dana potrage, odjeknula je Srbijom i potraga za Tijanom počela je iste večeri kada je nestala, barem od strane njene porodice i građana, jer je na mestu na kom je oteta u Bajmoku pronađena njena patika.

Javnost, koja je takođe sve vreme bila u neizvesnosti i tragala za Tijanom, saznaje da je devojčicu silovao, a potom ubio Dragan Đurić, mesar koji je radio u Surčinu.

- On je u noći između petka i subote bio u Bajmoku, udario Tijanu svojim vozilom, prišao joj, nije bila teško povređena kada je počela da traži pomoć, on ju je uhvatio za vrat, udarao, ubacio u svoje vozilo, odvezao u atar - rekao je tada na konferenciji za medije ministar unutrašnjih poslova i dodao da je devojčica tu i ubijena.

Đurić je telo pokrio zemljom koju je kupio majci za cveće. Telo je najpre ostavio u kućici u ataru sela i otišao u Sombor, ali je shvatio da će na taj način biti brzo otkriven, te ga je premestio na deponiju.

U potrazi za Tijanom privedene su i podvrgnute poligrafskom ispitivanju sve osuđivane osobe s teritorije Bajmoka i Subotice. Privođenje je urađeno na zahtev UKP, ali ni to nije mnogo pomoglo da se ustanovi šta se desilo s devojčicom.

Osim Tijanine patike, pronađen je i njen veštački nokat na kom su postojala dva vidljiva otiska. Ipak, pošto je tom rutom prošlo dosta meštana, postavljalo se pitanje da li je nokat dirao neko pre policije ili nije, što je trebalo da utvrdi DNK analiza. Postojala je mogućnost da je Tijanu otmičar uhvatio za prste, pa joj na taj način otkinuo nokat, a da je drugi otisak ostao od neke Tijanine drugarice.

Kako je tekla potraga za ubicom i kako je otkriven pročitajte na linku OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetozar

    8. avgust 2024 | 10:23

    Smrdljiva ruzna, primitivna zivotinja Zasto drzava dozvoljava da ovakvo smece, ovakvo nistavilo trosi kiseonik na ovoj zemlji.

  • Koji moj

    8. avgust 2024 | 11:19

    U Pentagonu (nova skela ) 90 odsto robijasa ne zasluzuje zivot , vreme , novac ..... koji trose leze kedu piju treniraju imaju sve uslove kao kod kuce samo im je kretanje ograniceno. Jel to pravda?!?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA