Moguće da je Danka živa!? Otac osumnjičenog sprema tužbu: Ima tu nečega, tragova nema, telo deteta nije nađeno

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Radoslav Dragijević tvrdi da nije izjavio da je Danka Ilić živa, ali veruje da ima osnova za istragu

Navodna objava oca Dejana Dragijevića Radoslava, koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, a u kojoj se tvrdi da se mala Danka Ilić nalazi živa i zdrava u Dizeldorfu u Nemočkoj, izazavala je buru u javnosti.

- To ja nisam izjavio, niti mogu. Ja sam to čuo na jutjubu da je neka žena iznela i stavio sam na Instagram. Nikako to nisam tvrdio ja, ali verujem u to da je moguće. Mislim da tu ima nečega. Tragova nema, telo deteta nije nađeno, pa mislim da je tu neko drugi kriv i da od drugih treba potražiti odgovore.

Meni su kuću uništili. Jedan sin mi je preminuo, nakon toga i supruga, drugi je još uvek u zatvoru. Ja sam poptuno sam i nemoćan. Dejan mi je skoro poslao pismo evo čuvam ga u kome je napisao da će ga najverovatnije pustiti iz pritvora kući 28. avgusta, jer dokaza protiv njega nema, pa nema osnova da ga dalje drže u pritvoru.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

On sada može uz pratanju policije da odlazi do bankomata i podiže novac, kako bi kupio osnovno šta mu treba. Meni je dozvoljeno jednom sedmično, petkom, da mu odlazim u posetu, međutim nisam išao ni jedanput od kada su dozvolili, nadam se da će uskoro izaći - kaže najstariji Dragijević.

Inače, on trenutno prikuplja papire, koji su mu neophodni za sprovođenje postupka ostavinske rasprave i dobijanja osiguranja.

R. D. otac Dejana D., osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić Foto: Telegraf.rs

- Mlađeg sina sam izgubio, ne mogu da ga vratim, makar da dobijem osiguranje da se pokrpim nekako - kroz suze izgovara Radoslav i napominje da je u slučaju male Danke Ilić umešan neko drugi i da nakon svega planira da pripremi tužbu dokaze nevinst svoje porodice i zatraži odštetu.

- Tužiću sve ako se dokaže da mi je porodica stradala za đžabe. Idem na Ustavni sud ako ništa do Strazbura ću nekoga da gonim - izrevoltirano poručuje Radoslav Dragijević, koji se ne miri sa činjenicom da je ostao sam u četiri zida.

Za sada nekako izlazi na kraj sa malom penzijom da pokrije sve dažbine, ali kaže da mu jedna Humanitarna organizacija za ljudska prava izlazi povremeno u susret.

Inače, ovih dana očekuje da mu nadležni organi dostave neohodne papire iz porodičnog automobila koji se nalazi u policiji, a koji su mu neophodni za pokretanje sudskog postupka. Takođe bi kako kaže, trebalo da obavi neophodne preglede i prpremi se za davanje ponovne detaljne izjave vezano za slučaj nestanka dvogodišnje Danke Ilić, s obzirm na to da je jako bolestan.

(Telegraf.rs/M.R.)

Video: Sa lancima i lisicama Dejan Dragijević doveden u VJT: Hoće li danas otkriti gde je telo Danke Ilić?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    5. avgust 2024 | 21:11

    Ako se ispostavi da nisu krivi neko od nadležnih krivaca ce morati da zaglavi ozbiljnu robiju...

  • Violeta

    6. avgust 2024 | 04:31

    Pa to se znalo od prvog dana, unistena neduznom coveku kompletna porodica. Moze li mama sad na poligraf ili je ponovo trudna.

  • Olja

    6. avgust 2024 | 07:14

    Niko ne moze da mu plati ovo sto je preziveo . Izgubio sina i zenu , drugi sin robina neduno . A niko ne pita za roditelje koji znaju gde im je dete . Iza njih neko stoji mislim , sramota . Krivac na slobodu , poligraf odmah i u zatvor .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA