"Dolazim da te živu zapalim i raskomadam!": Teško nasilje nad ženom u Beogradu, maltretirao je bivši muž

 
M. Č.
M. Č.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Njemu su izrečene i mere zabrane prilaska i komunikacije

E. Š. uhapšen je u subotu u Beogradu zbog sumnje da je počinio nasilje u porodici nad bivšom suprugom N. M.

On je, kako Telegraf saznaje, prvo pozvao suprugu telefonom, vređao, psovao, omaložavao, a potom joj rekao da će da dođe kod nje, da je živu zapali i raskomada - "jer takve kao što je ona ne treba da žive".

Njemu su izrečene i mere zabrane prilaska i komunikacije.

Istragu vodi Prvo ojt u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Video: Sastanak Šapića sa ministrom za lokalnu samoupravu Republike Severne Makedonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    5. avgust 2024 | 15:50

    Dakle on je pretio da će je ubiti i nije sklonjen sa ulice već pušten uz zabranu prilaska a mi ćemo za koji dan pročitati vest o tome kako i na koji način joj je oduzeo život.

  • Silvija

    5. avgust 2024 | 14:40

    E Moj Boze pa ti si musko i tako pretis ? Nisi ti musko ti si jedan mali crv koji nezna kako da zivi pa onda trazi neciju krv Uzmi konopac i spusti se sa stene u provaliju da te niko vise ne vidi ,hoces tudji zivot pa podari pticama ili crvima svoj zivot Ovo ti je Moj savet

  • Jaca gr.

    6. avgust 2024 | 13:49

    Kakva muškarčinaaaa...Pa kakvi su ovo slabici eeejjj...Lako je pretiti zeni, detetu, sutnuti psa, ubiti macku, puskom pticu...Kakvi muski SLABIĆI!!! Pravi muskarac je stvoren da stiti zenu, da izaziva jaceg, da sa jacim od sebe pokusa da vidi, KOLIKO JE JAK( u misicima ) o pameti ovde ne mozemo da pricamo!!! Kakvi gadovi setaju planetom, kako majke vaspitavaju svoje jedince, jer sve ovo pocinje da se stice iz porodice...Zena se postuje, zena je ravnopravna i uziva sva moguca prava, a ko si ti da odlucujes o sudbine JEDNE BIVSE ILI SADASNJE ZENE, DEVOJKE??? Idi skoci tamo u kavez sa belim medvedima da te vidimo kakav si borac ili cak sta vise, JA LICNO BIH TE BACILA DA SE TRKAS U PLIVANJU SA KROKODILIMA!!! Kakvi zakoni o neprilasku i komunikaciji, NISTE NORMALNI BRE, PA TO GA CASTITE DA URADI TO STO JE NAMERIO I URADICE!!! Sramota kako se prave ubice i kako se posle neguju, pustaju pre vremena iz zatvora a zrtve IZ GROBA NIKAD!!! Jezivoooooo...Koliko idiota seta ovom prelepom zemljom i zagadjuje sve sto se zagaditi moze!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA