STRAHOTA kod Zaječara, devojčica (4) teško povređena: Vozio ćerku na mopedu bez kacige, sleteo s puta

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Devojčica je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u Kliničkom centru u Nišu

Muškarac (35) iz okoline Zaječara juče je upravljajući mopedom sa neodgovarajućim tablicama, na kome je prevozio četvorogodišnju ćerku, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta.

Devojčica je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u Kliničkom centru u Nišu. Utvrđeno je da vozač nije koristio zaštitnu kacigu i da moped nije upisan u jedinstveni registar vozila pa će protiv tridesetpetogodišnjaka biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Uhapsili su ga pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru, po nalogu nadležnog tužilaštva i podneće krivičnu prijavu protiv njega zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i posebni slučajevi falsifikovanja.

(Telegraf.rs)

Video: Hose Kareras održao sjajan koncert u Sava Centru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    5. avgust 2024 | 14:29

    Veca kazna mu i ne treba, mada buzdovan da ima svesti i mozga ne bi stavljao dete na motor ni sa kacigom, jednom idiot uvek idiot

  • Mile

    5. avgust 2024 | 13:36

    Robija i oduzimanje dece ovakvim ljudima. Juče poginuo mali dečak na isti način u Hrvatskoj. Juče čovek voza u čamcu gde je zabranjeno svoje i komšijsku decu. Udavi se on i spasilac. Dokle više?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA