Srbin naleteo na pešake na auto-putu u Hrvatskoj: Otkriveni šokantni detalji nesreće, sve stajalo cele noći

 
I. N.
I. N.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Potom su u tela dvojice muškaraca odbačena na put udarila dva vozila nemačkih registracija

Otkriveni su svi detalji nesreće zbog koje je noćas auto-put Zagreb Beograd bio blokiran za saobraćaj, a na stotine vozača zoru je dočekalo u koloni.

Nesreća se dogodila oko 23 sata, na auto-putu Bregana-Lipovac u smeru graničnog prelaza Bajakovo, u njoj su stradale dve osobe, a prema navodima policije, u nesreći je učestvovao i državljanin Srbije.

"Uviđajem je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca kao pešaci kretali južnom kolovoznom trakom autoputa A3, iako je na kolovozu auto-puta zabranjeno kretanje pešaka, a na njih je automobilom riječkih registracionih oznaka naleteo 50-godišnji državljanin Srbije", saopšteno je iz policije.

Potom su u tela dvojice muškaraca, odbačena na kolovoz, udarila dva vozila nemačkih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, nemački državljani, koja su se kretala iza automobila 50-godišnjaka.

"Dvojica pešaka smrtno su stradala, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registracijskih oznaka, lakše povređena", navodi se.

Od troje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi veštačenja.

Tela stradalih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi sprovođenja obdukcije i identifikacije.

(Telegraf.rs)

Video: Sudar na Mostu na Adi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA