Pijan bacio suprugu niz stepenice, udarila glavom u ivičnjak i umrla: Ubistvo u Lipljanu

 
M. L.
M. L.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Slučaj se, kako je Telegrafu rs.rečeno u policijskoj stanici u Gračanici, dogodio preksinoć kada je ubica pijan došao kući

Od povreda koje joj je naneo suprug jutros je u ranim jutarnjim satima u Univerzitetsko-kliničkom centru u Prištini preminula M. Živković iz sela Donja Gušterica u opštini Lipljan. Zbog osnova sumje da je počinio krivično delo teško ubistvo, njenom suprugu D. Živkoviću je određen jednomesečni pritvor.

U obrazloženju odluke o određivanju pritvora sud je naveo da postoji sumnja da će uhapšeni pobeći sa teritorije Kosova i Metohije.

Slučaj se, kako je za Telegraf,rs rečeno u policijskoj stanici u Gračanici, dogodio preksinoć kada je ubica pijan došao kući.

"On je bio u selu Prilužje odakle je u alkoholisanom stanju došao kući i u trenutku ulaska na vratima je ugledao suprugu i bacio je niz stepenice. Nesrećna žena je udarila glavom u ivičnjak što je izazvalo težak potres mozga usled čega je kasnije podlegla povredama“.

Ona je u besvesnom stanju hitno prebačena u UKC u Prištinu gde su se lekari bezuspešno borili za njen život“, naveli su iz policije u Gračanici, koja po nalogu nadležnog tužioca vodi istragu.

Bračni par Živković je bio situiran jer su oboje radili, a nesrećna žena, koja je radila kao higijeničarka u Kliničko-bolničkom centru Priština sa izmeštenim sedištem u Gračanici, je sa D. Ž. imala dvoje dece.

(Telegraf.rs/N. Z)

Video: Dačić: Kina spremna da preuzme ulogu jednog od svetskih lidera u oblasti bezbednosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iko

    2. avgust 2024 | 18:26

    Nista gore nema u zivotu nego u kuci imati pijanicu. Svaka supruga , dete cim vidi da alkohol uzima danak treba tu kucu da napusti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA