Ministar Dačić sa direktorkom Kancelarije UN za projektne usluge (UNOPS) o daljem razvoju saradnje

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ministar Dačić istakao je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa UNOPS-om, naglasivši značaj projekata koji su realizovani uz podršku ove organizacije, ali i podršku jačanju tehničkih kapaciteta policije kroz nabavku opreme i softvera

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa direktorkom Kancelarije Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u Republici Srbiji Mikelom Telatin o daljem razvoju saradnje kroz različite projektne aktivnosti vezane za jačanje kapaciteta srpske policije u borbi protiv svih vidova kriminala, ali i unapređenja sistema vladavine prava u skladu sa standardima i najboljim praksama Evropske unije.

Ministar Dačić istakao je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa UNOPS-om, naglasivši značaj projekata koji su realizovani uz podršku ove organizacije, ali i podršku jačanju tehničkih kapaciteta policije kroz nabavku opreme i softvera.

Ministar Dačić je zahvalio UNOPS-u na kontinuiranoj podršci i saradnji, naglasivši da je saradnja sa međunarodnim organizacijama ključna za ostvarivanje strateških ciljeva Republike Srbije u oblasti bezbednosti i razvoja.

Direktorka UNOPS-a Telatin pohvalila je napore Ministarstva unutrašnjih poslova u sprovođenju projekata i naglasila važnost nastavka saradnje u cilju jačanja kapaciteta srpskih institucija.

Ona je istakla da UNOPS pruža podršku Srbiji u sprovođenju reformi kroz projekte koji doprinose napretku Srbije na putu ka EU i ostvarivanju ciljeva održivog razvoja.

Video: Dačić: Kina spremna da preuzme ulogu jednog od svetskih lidera u oblasti bezbednosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA