Jedan štekovao "eksere" i "travu", a drugi bežao policiji: Uhapšena dvojica mladića u Subotici

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici

Policjaci u Subotici uhapsili su D. G. (23) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Takođe, policija je uhapsila i S. K. (23) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio D. G. policija je pronašla 806 tableta za koje se sumnja da su ekstazi, manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana, kao i tri digitalne vage za precizno merenje.

S. K. se sumnjiči da se prethodno oglušio o naređenje policije da zaustavi „ford“ kojim je upravljao i u kojem je suvozač bio D. G., kao i da je potom automobilom krenuo ka policijskim službenicima, ali su ga oni ubrzo sustigli i zaustavili.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

(Telegraf.rs)

Video: Drastično smanjene rezerve krvi: Institut za transfuziju pozvao građane da daju krv

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA