Nova zaplena narkotika u Novom Pazaru! Muškarac gledao akciju: "Osećam se mnogo bezbednije"

 
A. G.
A. G.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Ovaj događaj predstavlja još jedan korak u borbi protiv narkotika i pokazuje odlučnost policije da se suprotstavi ovom društvenom problemu.

Danas oko 17:30 u ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru, radnici Odeljenja za droge, u saradnji sa interventnom jedinicom, izvršili su još jedno uspešno hapšenje. Tokom akcije, zaplijenjeno je oko 200 grama opojne droge marihuane, a tom prilikom je uhapšena jedna osoba.

Kako prenosi Sandžak danas, učestala hapšenja zbog posedovanja i distribucije narkotika postala su svakodnevnica u Novom Pazaru, što govori o intenzivnom radu i posvećenosti Odeljenja za droge Policijske uprave. Građani sve više primećuju aktivnosti policijskih službenika, koji nastoje da očistite ulice grada od ilegalnih supstanci.

Odeljenje za droge Policijske uprave Novi Pazar kontinuirano demonstrira visoku efikasnost u borbi protiv narkotika. Njihove akcije ne samo da doprinose smanjenju prisutnosti opojnih droga na ulicama, već i jačaju poverenje građana u policijske snage.

Jedan od sugrađana i stanovnika ulice Rifata Burdževića, koji je prisustvovao hapšenju, izrazio je svoje zadovoljstvo radom policije:

- Moram da priznam da se osećam mnogo sigurnije otkako su policijski službenici pojačali svoje aktivnosti u borbi protiv narkotika. Njihova posvećenost i efikasnost su za svaku pohvalu. Nadam se da će nastaviti ovako i dalje - istakao je.

Ovaj događaj predstavlja još jedan korak u borbi protiv narkotika i pokazuje odlučnost policije da se suprotstavi ovom društvenom problemu.

Građani Novog Pazara sve više uviđaju rezultate napornog rada Odeljenja za droge, koje svojim delovanjem doprinosi većoj bezbjednosti zajednice.

(Telegraf.rs)

Video: Pavlićević uhvaćen u Turskoj: Interpol tragao za njim zbog trgovine drogom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    31. jul 2024 | 05:55

    Kako to da baš kod tih velikih muslimana vernika bude toliko droge. Najveći proizvodjači i dileri droge su muslimanske zemlje 🤔

  • Grad narkodilera

    31. jul 2024 | 05:03

    Ne radi pazarska policija ni 10 % koliko bi trebala i koliko ima droge u ovom nekada lepom gradu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA