Da li je pad muškarca sa 27. sprata bio nesrećan slučaj, samoubistvo ili ubistvo: Utvrđuju se okolnosti smrti

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Muškarac je u noći između 25. i 26. juna pao sa poslednjeg sprata zgrade Rudo 1, kako tužilaštvo navodi, bežeći od otmičara

Istraga slučaja u kom je B. B, navodno bežeći od otmičara, pao sa zgrade, i dalje traje. S obzirom na to da se sve odigralo oko sat vremena posle ponoći, okolnosti pada i dalje su nerazjašnjene jer nije bilo svedoka. Oni koji su svedočili događaju, muškarca su videli tek kada je njegovo telo bilo na platou ispred zgrade.

I dalje se ispituje da li se B. B. nakon dva dana mučenja od strane otmičara, kada se oslobodio iz stana, iz očaja bacio sa terase stana, ili je možda slučajno pao. Takođe, radi se na utvrđivanju da li ga je neko od četvirice otmočara sa terase gurnuo.

Podsetimo, kako je za Telegraf.rs ispričao jedan od stanara zgrade, njegov prozor bio je otvoren, te je jasno mogao da čuje kada je muškarac udario u pločnik ispred ulaza zgrade Rudo 1.

- Kad je pao, čulo se kao da je pukla bomba. Pogledao sam kroz prozor, a on je bio potpuno go. Telo je bilo u užasnom stanju, ruka je bila na nekoliko metara od tela. Policija je stigla za manje od pet minuta. Njegovu odeću pronašli su u kontejneru kod pasaža - rekao je.

Na 27. spratu zgrade se, kako je objasnio, nalaze četiri stana u kojima žive ljudi i nije mu poznato da je iko od njih izdavao stan. Nijedan od stanova u zgradi nije zapečaćen od strane policije.

Telegraf.rs je 26. juna pisao da je ispred zgrade pronađeno nago telo muškarca u lokvi krvi. Više javno tužilaštvo saopštilo je juče da je u pitanju B. B. koji je otet na svirep način, što je rezultiralo njegovom smrću.

Uhapšen je Boris A, koji je u tužilaštvu iskoristio svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu, odnosno branio se ćutanjem, a za još trojicom otmičara se traga. Njihovi identiteti nisu saopšteni, a tužilaštvo je predložila da za njima bude raspisana potraga.

Postoje osnovi sumnje da su osumnjičeni zajednički, sa umišljajem protivpravno držali zatvorenog i ograničavali slobodu kretanja oštećenom B. B. od 25. do 26. jula 2024. godine, kojeg su tukli i zlostavljali, najpre u jednoj vikendici na Fruškoj gori, a potom i u jednom stanu na Konjarniku, gde su ga držali vezanog za radijator i tukli rukama i nogama u predelu glave i tela, a sve zbog dugova koje B. B. ima prema njima.

B. B. je, prema navodima tužilaštva, u jednom trenutku uspeo da se oslobodi, a zatim i da pobegne iz stana. Tada je, pod nerazjašnjenim okolnostima pao sa poslednjeg, 27. sprata zgrade, na betonsku površinu i preminuo na licu mesta.

Osumnjičeni su posle toga jedan po jedan napustili stan, potrudivši se da uklone dokaze - izneli su smeće, pokupili pikavce od cigareta, kao i plastične vezice i makaze koje su koristili prilikom otmice.

(Telegraf.rs)

Video: Zastoj tramvaja na Novom Beogradu: Nizu se ne vidi kraj

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    30. jul 2024 | 10:56

    Po onome što ste napisali, samoubistvo . Ali, ako je bio vezan, znači ubistvo. To da li je bežao od navodnih otmicara ili ga je neko gurnuo, ne bih istraživao. Ubistvo bih svima otmicarima jednako pripisao. Kakve bre nagodbe i gluposti. Samo da bi se izigrava Zakon. Pre par dana u Pančevu čovek sa nanogicom ladno ulazi u restoran i naručuje piće i hranu.

  • Bez dileme

    30. jul 2024 | 11:20

    UBISTVO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA