≫ 

“Vi morate da volite tatu, on je ubio vašu mamu jer vas voli“: Jeziva izjava oca ubice doktorke iz Kragujevca

 ≫ 

U svojoj potresnoj ispovesti Miroljub i Zorica Milošević, roditelji ubijene doktorke, akcenat stavili na unuke, odnosno, Minju i Iliju, koji, kako kažu, trpe psihičko nasilje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Mimi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mimi

    31. jul 2024 | 16:11

    Nažalost godinama je tako u Srbiji. Bivši suprug je moje roditelje i mene psihički i fizički maltretirao i dobijao po 6 mes zatvora za nasilje u porodici. Pokušaj ubistva je bio preinačen u lake telesne povrede i kao povratnik dobio 1god. Deci je pričao i pokazivao kako će i da će svašta uraditi. Ni sud ni centar za socijalni rad nisu zabranili ni viđanje dece ama baš ništa iako su godinama trpeli psihičko maltretiranje. Srećom deca su porasla, zbog njegovog ponašanja kažu da oca nemaju, ali on ni posle više od 15 godina od razvoda ne odustaje od psihičkog maltretiranja mene,na šta sud samo sleže ramenima i pored dokaza. Tako da me ovo sve ništa ne čudi

  • vukodlak

    31. jul 2024 | 09:34

    Sramota za SRBIJU,sramota za sadašnjost,sramota za budućnost !!!!!!!????Apelacioni sud u KRAGUJEVCU ,treba ukinuti, i proverite mnoga teška krivična dela ,poput ovog i sličnih koji su u njihovoj nadleznosti ,da su ih za debele pare oslobadjali ,i time sebi lično obezbedjivali DOBIT !!!!!!!!!DRŽAVA ,mora pod hitno da stavi pod kontrolu sudstvo!!!!!!!!!!!!!!!Sa ovima srljamo u ponor,i korumpiranost ,koju namSignalizira EU , je evidentna !!!!!A sto se tiče teksta i obrazlozenja :Da ih je zaista voleo ,i voli ,pa zašto im je ubio majku Koja se zrtvovala za porodicu ,i njenu budućnost ???Da li je on sa ubistvom majke ,ubio i decu?????Da??????????????Kako će deca da žive ,da rastu,idu u školu ,njihovo Zdravstveno stanje ,pomoć ,ITD??????Gde je ta ljubav,gde se to vidi,kako i sa čim????On je patološki ,ljubomoran lik,egoista ,koji je zadovoljio sebe ,ne razmišljajući o posledicama,koje su katastrofalne!!!!!!!Kompletan KRAGUJEVC trba da se stidi ,ako ovo prodje???????Imajte iole morala ,ljudskosti prema deci!!!!!!!!!!!!Država ,džaba vaše zalaganje ,za natalitet ,i borbu za podmladjivanje ,kada ovakve monstrume ,ne držite dalje od normalnog naroda????????

  • OK

    31. jul 2024 | 09:28

    VRATITI SMRTNU KAZNU POD HITNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA