Četvorica "pala" zbog krijumčarenja ljudi: Policija otkrila 52 iregularna migranta kod Pirota

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu

U dve odvojene akcije pripadnici policije u Pirotu i Regionalnom centu granične policije preba Bugarskoj uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Policija je kod Pirota, u kombiju "mercedes" kojim je upravljao turski državljanin O. S. (23) pronašla 28 iregularnih migranata. V. T. (36) i O. A. (36), takođe turski državljani, sumnjiče se da su se "opelom" kretali ispred kombija kako bi O. S. obavestili ukoliko naiđu na policijsku patrolu.

U drugoj akciji, policija je kod Pirota, u "pežou 807" austrijskih registarskih oznaka, kojim je upravljao A. F. (49) iz okoline Preševa pronašla 24 iregularna migranta.

Četvorici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA