Vozač koji je u Zemunu "pokosio" ženu na pešačkom sve priznao u tužilaštvu: Ona ima grdne prelome

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon što je izneo odbranu P. P. je pušten da se brani sa slobode

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je P. P. (58), koji se sumnjiči da je u subotu u Zemunu, kolima udario ženu na pešačkom.

On je sve priznao pred tužiocem.

Njemu se stavlja na teret da je u Zemunu, u Gornjografskoj ulici, automobilom udario oštećenu N. M. (55), koja je prelazila ulicu na obeleženom pešačkom prelazu, a u momentu nezgode na prelazu su se nalazile još dve osobe, navode iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Oštećena je hitno prevezena u zdravstvenu ustanovu gde su joj konstatovane dve teške telesne povrede u vidu preloma ručnog zgloba i preloma potkolenice.

Nakon što je izneo odbranu P. P. je pušten da se brani sa slobode.

U daljem toku postupka će biti izvedeni svi dokazi, sagledani video snimci, javni tužilac će odrediti veštake medicinske i saobraćajne struke koji ce izraditi, nalaz i mišljenje, ispitaće se oštećena i svi svedoci, nakon čega će biti doneta zakonita odluka.

(Telegraf.rs)

Video: Muškarcu ispao novčanik, sugrađanin iz automobila to video pa odlučio da ga uzem i zadrži

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    29. jul 2024 | 11:21

    Divota, u subotu du pustili sinove, danas tatu pa baš imaju razloga za iće i piće a unakaženi i osakaćeni neka muku muče u bolovima i patnji. Pošeno, bravo.

  • Tamara

    29. jul 2024 | 13:46

    Okliznuće se i Panići jednom. Na koru od banane. Naći će se neka žrtva koja ima sina, brata, strica... da očisti grad od ološa ovih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA