Teško nasilje u Barajevu! Iz sve snage tukao ženu, pa je stisnuo za glavu i udario čelom

Uhapsila ga je policija u Barajevu u saradnji sa OJT u Mladenovcu

Komentari

  • Eh

    28. jul 2024 | 13:51

    A da uvedemo u zakon, prevara u braku da se tretira kao KD i da se ide u ćorku. Muž prevari ženu. Ćorka. Žena prevari muža. Čorka. Kad god se desi nasilje u porodici, daj da čujemo obe strane. Zamislite situaciju, muž na mestu čovek, radi, kao muž je ok, brine o deci, svaki dinar donese kući, podiže kuću, ne pije, ne kocka se, misli porodica ide u pravom smeru, kad jednog dana shvati da mu se žena kreše sa komšijom ili sa kolegom. I muž naravno uzme pa ženu oplavi. Šta će drugo. Muž posle ide u zatvor, a žena nastavi da se kreše i njoj lepo. A problem inicirala žena. A nju zakon ne dotiče. Sad će neki reći, prevarila ga, pa onda se lepo razvedi. Da, ali ne može svaki muškarac tek tako da proguta gorku pilulu kada shvati da žena ne zna da ceni to što je on bio ok u svakom pogledu i da zamisli ženu kako leže u krevet sa drugim. A sada mislim da zakon i previše štiti žene a ima slučajeva gde žene to veoma znaju dobro da zloupotrebe.

    • 28. jul 2024 | 14:09

      ?

      @Eh

      Niste u pravu, za svako nasilje da se odgovara, ko je koga prevario oni znaju, za to postoji razvod i ćao, nije je ni rodio, ni odgajao, ne može ni da tuče, ja sam lično protiv svake vrste nasilja

    • 28. jul 2024 | 18:56

      Ana

      @Eh

      Prevario te ili prevarila te, onda lepo razgovarate, odete u bračno savetovalište, pa vidite jel ide ili ne. Kakva ćorka bre?! Jesi li ti pećinski čovek? Svašta zaista. Nasilje nema opravdanje i tačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA