Teško nasilje u Barajevu! Iz sve snage tukao ženu, pa je stisnuo za glavu i udario čelom

Uhapsila ga je policija u Barajevu u saradnji sa OJT u Mladenovcu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Eh

    28. jul 2024 | 13:51

    A da uvedemo u zakon, prevara u braku da se tretira kao KD i da se ide u ćorku. Muž prevari ženu. Ćorka. Žena prevari muža. Čorka. Kad god se desi nasilje u porodici, daj da čujemo obe strane. Zamislite situaciju, muž na mestu čovek, radi, kao muž je ok, brine o deci, svaki dinar donese kući, podiže kuću, ne pije, ne kocka se, misli porodica ide u pravom smeru, kad jednog dana shvati da mu se žena kreše sa komšijom ili sa kolegom. I muž naravno uzme pa ženu oplavi. Šta će drugo. Muž posle ide u zatvor, a žena nastavi da se kreše i njoj lepo. A problem inicirala žena. A nju zakon ne dotiče. Sad će neki reći, prevarila ga, pa onda se lepo razvedi. Da, ali ne može svaki muškarac tek tako da proguta gorku pilulu kada shvati da žena ne zna da ceni to što je on bio ok u svakom pogledu i da zamisli ženu kako leže u krevet sa drugim. A sada mislim da zakon i previše štiti žene a ima slučajeva gde žene to veoma znaju dobro da zloupotrebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA