Oglasilo se tužilaštvo povodom urušavanja plafona u tržnom centru na Galenici: Izuzeti snimci sa kamera

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Po nalogu javnog tužioca, a u cilju utvrđivanja da li je do predmetnog događaja došlo usled radnji nekog lica, policijski službenici će obaviti razgovor sa očevicima, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se nakon što je u Tržnom centru "BN Bos" na Galenici pao krov.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, javni tužilac je izvršio uviđaj na mestu događaja zajedno sa policijskim službenicima PS Zemun i pripadnicima UKP Odeljenja za uviđaje, kao i Građevinskom inspekcijom.

- Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, došlo je do urušavanja dela plafona sa prvog sprata navedenog tržnog centra. Po nalogu javnog tužioca izuzeti su video snimci, a jedna osoba je upućena u zdravstvenu ustanovu kako bi se utvrdilo da li je zadobila telesne povrede - navode iz tužilaštva.

Takođe, po nalogu javnog tužioca, a u cilju utvrđivanja da li je do predmetnog događaja došlo usled radnji nekog lica, policijski službenici će obaviti razgovor sa očevicima, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta, pa će nakon prikupljenih obaveštenja javni tužilac doneti odluku na osnovu zakona i preduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Pao krov, deo se pretvorio u ruševinu: Prvi snimak iz tržnog centra na Galenici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lako

    27. jul 2024 | 22:18

    Ko je zidao + projektant + staticar ako ga je uopste bilo+ vlasnik objekta to su lica koja su odgovorna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA