Oglasila se sestra ubijenog policajca i rasplakala Srbiju: Probudile su me vesti koje lome kosti i svaki organ

 
J. P.
J. P.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Ona je dodala da se tragične večeri i poslednji put video sa svojom devojukom, sa kojom je planirao venčanje za septembar i kojem su se svi radovali

Sestra ubijenog policajca Nikole Krsmanovića, oglasila se na društvenim mrežama gde je objavila potresan video sačinjen od delova sahrane tragično nastradalog mladića. Katarina je u opisu objasnila da je sa svojim pratiocima morala da podeli najteže poglavlje njenog života, te događaj koji je u potpunosti promenio isti.

"18. jula, probudile su me vesti čija težina lomi kosti i svaki organ u telu...Moj brat, koji je bio član Žandarmerije, specijalne antiterorističke jedinice (SAJ) Republike Srbije, napustio je svoje radno mesto i vratio se u naše selo kod roditelja, i zaposlio se na graničnom prelazu, u želji za lakšim poslom i manjim obavezama. Tokom jedne rutinske provere, begunac iz zatvora na Kosovu, albanske nacionalnosti, pucao je iz pištolja sa nekoliko metaka u glavu i grudni koš", počela je svoju ispovest rečima koje kidaju dušu.

Ona je dodala da se tragične večeri i poslednji put video sa svojom devojukom, sa kojom je planirao venčanje za septembar i kojem su se svi radovali.

"Moj brat je bio na pogrešnom mestu u pogrešno vreme... ništa ga nije moglo spasiti, njegov ubica je bio spreman da ubije svakoga ko pokuša da ga vrati u zatvor. Moj brat je sahranjen 20. jula uz najveće počasti Republike Srbije, sahrani je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, kao i stotine članova Žandarmerije i policije", zaključila je ona.

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen pre nedelju dana, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežo iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, da bi juče bio likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

Mladi policajac Nikola Krsmanovića (34) sahranjen je u Jarebicama kod Loznice gde je prisustvovao veliki broj policije i "sila naroda".

(Telegraf.rs)

Video: Tužne slike ubijenog Nikole: Umesto na svadbu, svi došli na grob

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA