Učiteljica monstrum: Radila je odvratne stvari autističnom dečaku, sad se sve saznalo

 
E. T.
E. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Dečak je na kraju pokazao neverovatnu hrabrost i sve je prijavljeno policiji sa kojom je sarađivao i učiteljica je uhapšena

Akasija Velburn (26), učiteljica u školi u Severnom Jorkširu uhapšena je zbog seksualnog zlostavljanja autističnog deteta, dečaka mlađeg od 16 godina.

Ona je kako je saopštio Mirror, sa dečakog prvo stupila u kontakt preko društvenih mreža, slala mu seksualne poruke i slike. Potom je zlostavljala dečaka u svom stanu i u kolima.

Kako navode tamošnji mediji, dečak je na kraju pokazao neverovatnu hrabrost i sve je prijavljeno policiji sa kojom je sarađivao i učiteljica je uhapšena.

„Ovo je još jedan slučaj koji pokazuje da je moguće da žrtve traže i dobiju pravdu. Ohrabrujemo sve koji su bili pogođeni bilo kojim prekršajem da stupe u kontakt sa policijom, bićete podržani i saslušani", rekli su.

Ovaj slučaj podsetio je na Rebeku Džojns koja je početkom ovog meseca bila osuđena po čak 6 tačaka za seksualno zlostavljanje.

Zatvorena je na šest i po godina nakon što ju je porota krunskog suda u Mančesteru proglasila krivom po optužbama. Džojns je kontaktirala dva tinejdžera koje je upoznala dok je bila učiteljica u školi u Velikom Mančesteru.

U snažnoj izjavi o uticaju žrtve koja je pročitana na sudu, jedna žrtva je objasnila fizički i psihički napor koji ga je zlostavljao Džojns.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA