Ovo je žrtva siledžije: Otkriven identitet oca koga je Lazar pretukao na Vračaru dok je šetao sa bebom

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

L. T. je naneo teške telesne povrede Draganu R. koji je odmah smešten u Urgentni centar i stavljen u veštačku komu

Otac Dragan Radojević je teško pretučen na Vračaru dok se šetao sa sedmomesečnom bebom. Njega je napao tinejdžer Lazar Timotijević (19) i i naneo mu teške telesne povrede. Očevici koji su se u trenutku incidenta zatekli u blizini i videli su čoveka kako leži nepomično na zemlji, dok je žena vikala i dozivala upomoć.

Ovo je slika sa Fejsbuka pretučenog čoveka:

- Videla sam nekog visokog čoveka da leži na zemlji, žena je vrištala, uplakana dozivala pomoć. Svi iz kafića su skočili i prišli da pomognu. Čovek koji ga je pretukao bio je krupan, kažu da je u pitanju kik-bokser, prvo ga je udario pesnicom u bradu, a onda oborio na zemlju i tukao dok nije izgubio svest. Zatim je pobegao. Posle par minuta povređeni čovek je ustao i krenuo niz ulicu. Došli su iz Hitne pomoći i molili ga da uđe, ali on je odbijao, govoreći da je dobro. Par minuta posle, smestili su ga u vozilo Hitne pomoći i odvezli - kaže za "Blic" jedan od očevidaca.

Timotijević je naneo teške telesne povrede Draganu R. koji je odmah smešten u Urgentni centar.

Kako je objavio Telegraf, on je sada, posle operacije, svestan i komunikativan, i u stabilnom je stanju.

Jovan Vukčević, advokat pretučenog Dragana, rekao je ovo o slučaju:

- U daljem toku istrage očekujemo ispitivanje svedoka i veštačenja, nakon čega će se znati i tačna kvalifikacija krivičnog dela za koje će da se goni - kaže advokat Vukčević.

Rešenjem krivičnog vanpretresnog veća Prvog osnovnog suda u Beogradu, preinačeno je rešenje sudije za prethodni postupak kojim je odbijen predlog Prvog OJT u Beogradu za određivanje pritvora i kojim je određena mera zabrane prilaska i komunikacije sa svedocima prema tinejdžeru koji je brutalno pretukao oca koji je gurao bebu u kolicima na Vračaru.

Kako se saznaje, prema okrivljenom određen je pritvor do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke i oštećenog.

(Telegraf.rs/Blic)

Video: Opšta tuča zbog mesta za fotografisanje: Obezbeđenje moralo da ih razdvaja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☝️

    27. jul 2024 | 08:51

    Dajte vi nama sliku siledžije i njegovih roditelja, da znamo, da ih se čuvamo. Da se obrukaju javno, da bar tako budu kaznjeni jer od suda verovatno nece biti...

  • Lord

    27. jul 2024 | 08:34

    A identitet ovog siledzije?Krije se,naravno...

  • Mihajlo

    27. jul 2024 | 09:01

    U kamenolom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA