Deda Danke Ilić zbunjen posle vesti da se Ivana porodila: "To je nebitno"!

 
E. H.
E. H.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 11

Danikin tata je rekao da vest o prođaju nije tačna

Jutros se pojavila vest da se Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), porodila po treći put i da je, kako piše Informer, na svet donela sina. Međutim, Ivanin otac Časlav Dragomirović, bio je zbunjen kada je čuo ovu vest.

Ona se, kako se dalje navodi, tim povodom oglasila za ovaj portal, rekavši da je to tačno i da su i ona i beba dobro.

- Što se tiče Dankinog slučaja, ne znamo apsolutno ništa. Nemamo nikakvu informaciju, ja sam se porodila, rodila sam sina, dobro smo i beba i ja - rekla je kratko Ivana jutros.

Međutim, Kurir je nakon toga stupio u kontakt sa njenim suprugom Milošem, inače Dankinim tatom, kada nam je on potpuno zbunjeno rekao da to nije tačna informacija.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

- Ivana je pored mene, to nije tačno, Ivana bi trebalo da se porodi uskoro, ali sada nije - rekao je kratko Miloš i dotakao se slučaja koji je potpuno uznemirio njegovu celu porodicu, ali i čitavu Srbiju.

Što se tiče slučaja vezanog za našu ćerku Danku, trenutno nema ništa novo. Ono što je osumnjičeni rekao je van svake pameti, negira sve nakon priznanja - rekao je za Kurir.

Razgovarali smo i sa dedom Danke Ilić, Časlavom Dragomirovićem, inače Ivaninim ocem, međutim, on je imao samo kratak odgovor.

- To je nebitno - rekao je Časlav i spustio slušalicu.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora nestala je 26. marta iz dvorišta stare kuće njene majke Ivane. Kobnog dana trudna Ivana je na svoje zapušteno imanje dovela ćerku i sina, a ubrzo je Danka nestala. Kako je majka ispričala u istrazi, ona je nakratko ostavila devojčicu samu dok je sinu davala vodu.

Deset dana od nestanka Danke Ilić, policija je uhapsila Srđana Jankovića (50) i Dejana Dragijevića (50), zbog sumnje da su devojčicu ubili, a telo sakrili. Međutim, oni su posle prvobitnog priznanja zločina, sada promenili svoje iskaze i tvrde da Danku nikada nisu ni videli, a kamoli ubili.

(Telegraf.rs/Informer/Kurir)

Video: Kolaps u saobraćaju kod Beograda na vodi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    25. jul 2024 | 15:44

    Čudna porodica... Nadam se samo da je mala Danka ipak negde živa!

  • Gradjanin

    25. jul 2024 | 15:45

    Ovo je ludnica.Pa jer su ubili ili nisu? Pa jer se porodila ili nije? Tuzilastvo da izadje sa zvanicnim informacijama odmah jer javnost ovo vise ne tolerise.

  • Vanja

    25. jul 2024 | 17:04

    Koga ovi zavitlavaju? Jeste mrtva, nije mrtva? Jesu je ubili, nisu je ubili? Jeste se porodila, nije se porodila? Kakva igra sa pravosuđem, policijom, narodom? Gde mi to živimo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA