Devojčica (8) operisana, životno je ugrožena: Porodica iz Pančeva doživela tešku nezgodu kod Predejana

 
E. H.
E. H.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Porodica iz Pančeva jutros je kod PRedejana doživela saobraćajnu nezgodu. Povređeno je svo četvroro, a automobil je izgoreo

U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko pet sati dogodila na auto-putu kod Predejana, osmogodišnja devojčica zadobila je teške povrede i životno je ugrožena, saopštili su iz UKC Niš.

- Veoma teška politrauma sa dominantnim povredama trbuha. Dete je inicijalno operativno zbrinuto u Leskovcu i intubirano dovezeno u Niš. Nakon stabilizacije stanja slede neophodne hirurške intervencije. Povrede su životno ugrožavajuće, a devojčica je intubirana i hospitalizovana u jedinici intezivnog lečenja Klinike za anesteziju i intezivnu terapiju UKC Niš - kažu iz te zdravstene ustanove.

Kako dodaju, šestogodišnji dečak je bez povreda koje su opasne po život primljen na opservaciju na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u pratnji majke (32) koja je takođe povređena u nezgodi.

- Vozač automobila, muškara (32) je vitalno stabilnog stanja, a zbog povrede grudnog koša hopistalizovan je u Klinici za grudnu hirurgiju UKC NIŠ, Trenutno je hemodinamski stabilan - dodaju u saopštenju.

Podsetimo, vozač koji je upravljao automobilom izgubio je kontolu nad vozilom i udario u zaštitnu ogradu na auto-putu kod Predejana i tom prilikom teške povrede zadobila je cela porodica iz Pančeva, koja je posle ukazane pomoći od strane Hitne službe i u urgentnom centru Leskovac, prebačena u UKC Niš.

(Telegraf.rs)

Video: Dačić: Kina spremna da preuzme ulogu jednog od svetskih lidera u oblasti bezbednosti

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA