Ovo je ubica mog brata: Sestra ubijenog policajca objavila Hajrizijevu fotku, preko nje samo 1 brutalna reč

 
J. P.
J. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen pre nedelju dana, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica

Sestra ubijenog policajca Nikole Krsmanovića, oglasila se na društvenim mrežama gde je objavila fotografiju ubice njenog rođenog brata uz potresne reči. Naime, Katarina je nedavno istakla da su je prijatelji iz Švajcarske, u kojoj živi, zapitkivali šta se to dogodilo, a ona je smogla snage da im objasni delić ove tragedije.

"Znate da sam zauzeta ovih dana, ali ovo je deo priče. Ovo je ubica mog brata (Faton Hajrizi, albanske nacionalnosti), njega je likvidirala srpska policija 36 sati nakon tragedije", napisala je Nikolina sestra uz Hajrizijevu fotografiju preko koje je na srpskom ispisano "likvidiran".

faton hajziri, nikola krsmanović, društvene mreže Printskrin Društvene mreže

Podsetimo, Nikola Krsmanović je ubijen pre nedelju dana, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežo iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, da bi juče bio likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

Mladi policajac Nikola Krsmanovića (34) sahranjen je u Jarebicama kod Loznice gde je prisustvovao veliki broj policije i "sila naroda".

(Telegraf.rs)

Video: Tužne slike ubijenog Nikole: Umesto na svadbu, svi došli na grob

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA