"Videla sam monstruma, teško je sedeti iza njega": Oglasila se majka Noe Milivojev nakon svedočenja u sudu

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

S obzirom na izostanak svedoka sa suđenja, ono će se nastaviti tek početkom oktobra za kada su ponovo pozvani Noina cimerka i svedok koji se sastao sa Dabetićem, ali i dvoje policijskih službenika

Majka Noe Milivojev, svirepo ubijene u stanu u Ulici cara Lazara, svedočila je na suđenju Ognjenu Dabetiću optuženom za ubistvo. Ona svoje svedočenje nije ponavljala, već je rekla da ostaje pri svemu što je ispričala u tužilaštvu, a istakla je da joj je "bitno da Dabetić dobije maksimalnu kaznu zatvora". Nakon suđenja Noina majka oglasila se za Telegraf.rs.

Borislava Milivojev osvrnula se na to što se druga dva svedoka, Noina cimerka Ana Marija Pavlović i svedok Živojin K, kog kog je Dabetić bio nakon ubistva, nisu pojavili na suđenju, ali i na to što je u sudnici videla i Dabetića.

- Ne znamo zašto se svedoci nisu pojavili na suđenju, a trebalo je, da se ova agonija više završi i monstrum koji je isekao naše dete najstrože kazni. Videla sam monstruma, bilo je preteško sedeti iza njega. Onako ogroman, debeo, uzdignute glave i sa jednom štakom. Sve mi se vratilo. Skupila sam mrvicu snage da dam izjavu, zbog svog deteta - kaže Borislava za Telegraf.rs.

Ona je istakla da je Noa "samo želela da bude devojčica" i da je porodica to podržavala.

- To je izbor mladih, ima ih dosta, pa ni ne znamo, a mislimo da su žensko. Znam kako je roditelju kada izgubi dete, večna tuga koju samo mi znamo i osećamo. A što se tiče zločina, iseći dete na delove... Sve je crno na belo, svi dokazi protiv Ognjena su viđeni, a da se ovoliko odlaže... Samo se još više stresiramo, dok ne dođe dan kada će konačeno biti osuđen - dodala je.

Noa Milivojev Foto: Privatna arhiva

Borislava je napomenula da Noa nikada nije pušila i pila, a da, kada je napunila 18 godina, oni kao roditelji više ništa nisu mogli da učine jer ju je "Ognjen sludeo".

- Noa, dušo naša, nedostaješ kao i prvog dana. Završila je škole, nikada se nije potukla. Nije znala da se tuče. Pomagala je svima, ali je svakom verovala. Milo i neiskvareno naše dete... Kome bi ona zlo mislila? Mi ćemo se boriti svom snagom da on dobije doživotnu robiju za ovo monstruozno delo - zaključuje Noina majka.

S obzirom na izostanak svedoka sa suđenja, ono će se nastaviti tek početkom oktobra za kada su ponovo pozvani Noina cimerka i svedok koji se sastao sa Dabetićem, ali i dvoje policijskih službenika.

(Telegraf.rs)

Video: Opera and Ballet nights

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA